Airbrush, auto spuiten en
autoschade herstel info..


Op deze pagina vind je een overzicht over Airbrush En Auto Spuiten.
Wil je heel erg uniek zijn, iets wat een ander niet heeft. Dan je kun je aan de air brush
techniek denken.

Airbrush geeft de auto net even wat extra's


Dat is "schilderen zonder de ondergrond aan te raken" of "schilderen met lucht". De airbrush veroorzaakt een verfnevel waarmee men schitterende kleuroverlopen kan bereiken. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld luchten of vergezichten. In combinatie met diverse maskertechnieken kan men zo bijzonder aparte en realistische structuren creƫren, tot in het fijnste detail.

Deze artiesten kunnen prachtige afbeeldingen op auto's spuiten. Zoals vrouwen figuren, dieren, landschappen etc. Lakken zijn er in dekkende, transparante en effectlakken. Het nadeel is wel: niet iedereen zal het mooi vinden, je houdt ervan of niet. Zoek je meer informatie of wil je een cursus volgen.
Surf dan naar Airbrush-almere.nl.

auto airbrush

Studio Almere heeft veel kennis en op elk soort brush gebied.
Ze werkt samen met een groot aantal kunstenaars in heel Nederland. Ze kunnen op velerlei gebied werk voor derden uitvoeren. Of het nu brush-werk op een T-shirt is of op een motorkap, bromfiets of een reclamebord van vele vierkante meters, bij hen is het allemaal mogelijk. Als je iets in gedachten hebt, bel Airbrush Studio Amere, om samen met hen te bedenken wat je leuk, mooi maar vooral ook betaalbaar vindt. Daarna kunnen ze, na duidelijke afspraken, jouw opdracht voor jou gaan uitvoeren.


Een ander bedrijf is Novoids.nl, een jong bedrijf met een heldere innovatieve kijk op brushen en grafische ontwerpen. Bij Novoids kun je terecht voor airbrush op maat op elke willekeurige ondergrond, elk formaat, ieder voorwerp. Van Zippo tot vrachtwagen, van gitaar tot ruimteschip. Novoids brusht alles!

Airbrush novoids


Zij streeft naar perfectie en 100% klanttevredenheid en zal dan ook uitvoerig met je overleg voeren en advies geven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor een zo redelijk mogelijke prijs.

Novoids.nl onderscheidt zich doordat zij op verzoek speciaal voor jou een ontwerp kan maken waarbij jouw wensen centraal staan. Zo kan zij bijvoorbeeld een speciaal op jouw auto of motor toegespitst race-design ontwerpen of een fantasie ontwerp maken voor de tankdeksel van je auto. Het is ook mogelijk om van meerdere foto's een collage te maken en dit als een geheel uit te voeren.Airbrush afbeelding tankklep Airbrush afbeelding Skull Airbrush afbeelding tanklepje

Airbrush afbeelding Airbrush afbeelding Lancia Airbrush afbeelding hond

De afbeeldingen hierboven zijn slechts een kleine greep uit het werk van Novoids. Dus wil je een afbeelding op je auto - tankdop - motorkap - spiegels of waar dan ook, surf dan naar www.novoids.nl.