Bridgestone Banden voor extra veiligheid

Met Bridgestone banden kunt u het hele jaar genieten van extra veiligheid en comfort dankzij deze ver door ontwikkelde autobanden. Naast het feit dat het merk al jarenlang een van de grootste spelers in de branche is kan Bridgestone net als Michelin extra veel informatie putten uit de Formule 1 waar diverse auto's op Bridgestone Banden rijden.Bridgestone bestaat al vele jaren en is voortgekomen uit een droom van de oprichter. De droom was om autobanden te maken en te verkopen, wie had ooit gedacht dat het ooit zover zou komen? Door jarenlange technologische innovaties kunnen wij met z'n allen nu profiteren van de kennis van het merk door gebruik te maken van een band die vol is gestopt met de nieuwste technieken voor verbeterde veiligheid en meer rijcomfort.

Of het nu gaat om de sportieve Potenza banden, de Turanza touring banden of toch om de Blizzak Winterbanden met Bridgestone banden kiest u altijd voor de winnende autobanden.

Ook voor SUV of 4x4 auto's heeft het merk een aparte reeks banden namelijk de Dueler banden. Ook bij deze banden heeft het merk de kennis en ervaring van het ontwikkelen en volledig doortesten van banden doorgevoerd in het ontwerp van de band wat blijkt uit een vernieuwde groef in de band, de snellere afvoer van water om aquaplaning tegen te gaan en nog veel meer.

Of u nu dus kiest voor simpelere autobanden omdat u niet teveel geld uit wilt geven of u kiest voor de stabiele, veilige en vooral hogere comfort banden van Bridgestone dan is voor ons de keuze snel gemaakt. Natuurlijk blijft het uw keus maar als ook u veilig op weg wilt en toch wilt kunnen genieten van het meeste rijcomfort dan bieden de Bridgestone banden

Bron: Autobanden Gids