Car wrapping, hét alternatief voor de autospuiter!

Is jouw auto toe aan een nieuwe kleur? Als je uitgekeken bent op de kleur van je auto kan dat invloed hebben op je rijplezier, maar het kan ook zijn dat je gewoon altijd al eens hebt willen rondrijden in een Ferrarirode auto. Misschien wil jij er echt uitspringen en heb je een zelfbedacht design in je hoofd, of je wil dat vrijgezellenfeestje een extra touch geven en de hele dag rondrijden in een auto met zebraprint. Je auto laten overspuiten kan een dure grap worden én is permanent. Zo’n zebraprint is leuk voor een paar weken, maar niet als je duizenden euro’s aan spuitkosten moet betalen en zeker niet als je je auto later ook nog wil verkopen.


Car wrapping kan in zo’n geval een oplossing zijn. Bij car wrapping wordt je auto voorzien van vinylfolie in een door jou gewenste kleur. Je auto wordt als het ware ingepakt. Dit kan in Nederland bij verschillende gespecialiseerde car wrap studio’s. Er is een grote keuze aan kleuren, van matzwart tot goud. Je kan ook heel gemakkelijk een eigen design op je auto laten plaatsen. Je design wordt dan op het folie geprint.

Met car wrappen is het ook mogelijk om een deel van je auto een andere kleur te geven. Wil jij een slangenprint op je dak? Of gouden zijspiegels? Allemaal geen probleem.
Je auto laten wrappen is goedkoop, zeker in vergelijking met het laten overspuiten van je auto. Een kleine auto kan vaak al voor minder dan 1000 euro gewrapt worden.

 

Een ander voordeel van car wrapping is dat het de originele laklaag van je auto beschermt tegen lichte slijtage zoals krassen, steenslag en lakschade. Je kan er ook voor kiezen om je auto met een doorzichtig folie te laten bedekken. Een slim idee als je je auto later voor een goede prijs wilt verkopen!