Chiptuning Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive

Chiptuning Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive modules laten de auto die al bekend staat als "de zuinige" nog zuiniger rijden met een nog lagere uitstoot en een nog lager verbruik waardoor u de investering in de chiptuning module nog sneller terug kunt verdienen.Volgens Seat heeft de ibiza 1.2 tdi ecomotive van fabriek af een verbuik van 3,45 liter op 100 km wat neerkomt op een gemiddeld verbruik van 1:29 wat natuurlijk enorm voordelig is. In de praktijk kon dit net niet gehaald worden maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de polo 1.2 tdi bluemotion zit Seat met de Ibiza 1.2 TDI er niet ver af.

Als u een chiptuning Ibiza 1.2 TDI EcoMotive module aanschaft en deze laat plaatsen is een verbruik haalbaar dat nog lager is dat de fabrieksopgave. Dit is natuurlijk wel onder de meest gunstige omstandigheden en als u schakeld bij een zo laag mogelijk toerental.

Toch kunt u dus nog extra besparen op een auto die in verbruik en vaste lasten al enorm goedkoop uitkomt. Door de vrijstelling van de wegenbelasting, de verlaagde aanschafprijs met de verlaagde BPM en de slechts 14% bijtelling, kunt u de Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive echt zeer goedkoop rijden. Combineerd u dit dan ook nog eens met een chiptuning 1.2 TDI Ecomotive module dan haalt u er nog meer voordeel uit.

Bron: Ventura Tuning en Chiptuning