Led dagrijverlichting


Nu led dagrijverlichting op ondermeer Audi af-fabriek leverbaar is. ontstond er ook een grote vraag naar deze dagrijverlichting als extra auto-accessoire. Doordat dagrijverlichting meer opvalt dan dimlicht, vermindert het aantal verkeersongevallen.

Led dagrijverlichtingBesparing
De eerste besparing is al dat niet alle verlichting aan gaat, zoals bij het conventionele dimlicht hierbij gaat alle verlichting aan, zoals de achterlichten, kentekenverlichting en de dashboardverlichting. Het zeer lage stroomverbruik van ledverlichting heeft nauwelijks invloed op het brandstofverbruik. En nog een bijkomend voordeel is dat je dimlichten langer mee gaan, omdat ze niet continu branden. De ledlampjes hoef je niet te vervangen, ze gaan wel 10.000 uur mee, 30 keer zo lang als een H7-halogeenlamp.

Autostyle heeft hier op in gespeeld en heeft haar assortiment nu uitgebreid met een drietal nieuwe types die allemaal voorzien van een E-keur. En natuurlijk uit voorraad leverbaar. Er zijn 3 uitvoeringen: 104x22 mm met 5 leds, 156x22 mm met 8 leds en 110x30 mm met 11 leds. De uitvoering met 8 leds kost 59,95 euro, de andere twee modellen slechts 45 euro. Deze Led dagrijverlichting is eenvoudig te monteren dankzij de geïntegreerde montagesteun.

Led dagrijverlichting


LET OP:
Led dagrijverlichting mag je alleen voeren in combinatie met stadslicht en moet automatisch uitgeschakeld worden bij het inschakelen van het dimlicht.


top
home


Tell a friend!
Cartuning-guide.com
| Contact the webmaster | Disclaimer |