Prostar autoalarm is het nieuwste op het gebied van auto beveiliging!


Prostar autoalarm
+ 2-Way Remote (met 2 handzenders beveiligt): Zowel de binnen- als buitenkant van de auto d.m.v. de instelbare shock sensor - de ramen d.m.v. shock sensor en portieren d.m.v. deurcontacten.Voor extra motorkap beveiliging is de Pin-Switch bij het Prostar autoalarm nodig en extra interieur beveiliging de Ultrasoon sensor.

auto alarm
Eigenschappen:
Turbo Timer - Deze Turbo Timer zorgt dat met geactiveerd autoalarm de motor nog enkele minuten doordraait zodat de motor en dus óók de turbo gelijkmatig afkoelen.

Low Voltage Detector - Dankzij de Low Voltage Detector sta je nooit meer met een lege accu! Indien de accu spanning te laag word zal het Prostar autoalarm systeem de motor starten om de accu bij te laden.

Cabin Temperature Check - Met deze functie is de temperatuur van de auto op de hand- zender af te lezen.

Knock Sensor - De Knock Sensor komt achter de voorruit en heeft 2 functies: waarschuwing LED en paging driver waarmee de bestuurder kan worden opgeroepen.

AutoShield - Dat is een veilig gevoel! Met AutoShield is je voertuig altijd beveiligd. Zodra jij een portier vergeet te sluiten krijg je hier een melding van op de hand- zender en AutoShield activeert na een bepaalde tijd zelf het auto alarm en sluit de portieren af.

Verder zijn op de Prostar autoalarm alle opties aanwezig zoals het aansturen van centrale vergrendeling, kofferbak, afstand starten, auto alarm activator etc. Voor meer technische gegevens, surf naar Camcosystems.nl.

Het ProStar alarm systeem was te zien in de grote beurt, de aflevering waar in de Fiat Cinquecento van Rowenna werd omgetoverd tot flitsende race-auto voorzien van het ProStar alarm systeem.


Set bestaat uit:

 • 2x 2-weg Prostar remote control
 • Hoofdmodule met ingebouwde startmodule
  (ook geschikt voor dieselmotoren)
 • Zender/ontvanger
 • Waarschuwings LED
 • Startonderbreker relais
 • Sirene
 • Kabelboom + zekeringen
 • Handleiding + inbouwschema
 • Raamstickers 3x
 • 1 jaar fabrieks garantie
 • Download inbouwschema
 • Download handleiding


 • Prostar alarm 2-Way is bij CamcoSystems verkrijgbaar.  Prostar autoalarm Watch


  Prostar autoalarm + Watchcon
  De auto op afstand te starten met een waterdicht design horloge dat als extra gadget wordt bijgeleverd. Naast dit horloge wordt ook een handzender meegeleverd met een kleurenscherm. Het autoalarm beveiligt zowel de binnen- als buitenkant van het voertuig d.m.v. de instelbare shock sensor. Ramen d.m.v. shock sensor en portieren d.m.v. deurcontact. Voor extra motorkap beveiliging is de Pin-Switch nodig en extra interieur beveiliging de ultrasoon sensor.

  Eigenschappen Prostar autoalarm:
  Turbo Timer - Deze Turbo Timer zorgt dat met geactiveerd auto alarm de motor nog enkele minuten doordraait zodat de motor en dus óók de turbo gelijkmatig afkoelen.

  Low Voltage Detector - Dankzij de Low Voltage Detector sta je nooit meer met een lege accu! Indien de accu spanning te laag word zal het systeem de motor starten om de accu bij te laden.

  Cabin Temperature Check - Met deze functie op het Prostar autoalarm is de temperatuur van het voertuig op de handzender af te lezen.

  Knock Sensor - De Knock Sensor komt achter de voorruit en heeft 2 functies: waarschuwing LED en paging driver waarmee de bestuurder kan worden opgeroepen.

  AutoShield - Dat is een veilig gevoel! Met AutoShield is je voertuig altijd beveiligd. Zodra jij een portier vergeet te sluiten krijg je hier een melding van op de Prostar autoalarm handzender en AutoShield activeert na een bepaalde tijd zelf het auto alarm en sluit de protieren af dus.

  Verder zijn alle opties aanwezig zoals het aansturen van centrale vergrendeling, kofferbak, afstand starten, autoalarm activator etc. Voor meer technische gegevens, klik hier

  Prostar autoalarm 2-Way is bij Camco Systems verkrijgbaar.

  Camco systems heeft een uitgebreid assortiment in alarm systemen,
  maak een keuze uit de volgende categorieën:

  Prostar 1-way remote

  Het nieuwste op het gebied van auto beveiliging!

  Prostar autoalarm

  + 2-Way Remote - alle opties aanwezig zoals het aansturen van CV - kofferbak - afstand starten - alarm activator etc.

  Prostar + WatchCon

  Op afstand te starten met een design horloge dat als extra gadget wordt bijgeleverd.

  RS Anti-Carjack

  Zeer betrouwbare auto beveiliging.

  RS-680 Anti-Carjack
  new and improved - De RS-680 is een 2-weg autobeveiliging.

  RS-720 Anti-Carjack
  Meer veiligheid - meer comfort - meer functies
  Accesssoires
  om het alarm systeem uit te breiden.  top
  home


  Tell a friend!
  © 2004 - 2007 Cartuning-guide.com - prostar autoalarm
  | Contact the webmaster | Disclaimer |