Sponsor worden van
Cartuning-guide.com?


Adverteren op Cartuning-guide.com: een verstandige zaak

Cartuning-guide.com is (met 80.000 unieke bezoekers per maand) dé website voor informatie over auto tuning. De website biedt informatie op vele uiteenlopende onderwerpen. Cartuning-guide.com is in vele zoekmachines in de top 5 zoekresultaten te vinden.

Het jaar 2006 was een recordjaar voor Cartuning-guide.com, met ruim 1 miljoen unieke bezoekers, die gezamenlijk maar liefst 2.3 miljoen pagina's doorlazen.

Cartuning-guide.com groeit hard.

Het aantal unieke bezoekers is sinds de start van de site in oktober 2004 hard gegroeid. In Juni 2005 bedroeg het aantal unieke bezoekers 40.760; in december 2005 was dat aantal 62.595, in juni 2006 was het 71.348, en in december 2006 al 80.336.

Het aantal unieke bezoekers is sinds de start van de site in oktober 2004 hard gegroeid en bedroeg in januari 2005 al 8.500 op maandbasis. In april 2005 werd voor het eerst de grens van 100.000 pageviews op maandbasis overschreden. Januari 2006 was opnieuw een recordmaand met gemiddeld meer dan 2.000 unieke bezoekers per dag en in totaal ruim 197.000 pageviews:

Cartuning-guide.com statistiekenOp Alexa.com, een website dat van alle 56,1 miljoen actieve websites over de gehele wereld bijhoudt wat hun "ranking" is, staat Cartuning-guide.com consistent in de top 560.000. Dat betekent dat de site tot de top 1% van alle websites op het Internet behoort qua aantal bezoekers. Dus:

slechts 1% van alle websites krijgen meer bezoekers dan Cartuning-guide.com! Daarbij verslaat Cartuning-guide.com ook ruimschoots alle andere Nederlandstalige Tuning websites.

Klik hier voor de ranking van Cartuning-guide.com van vandaag.

Al met al is Cartuning-guide.com dus een uitstekende mogelijkheid om uw Tuning bedrijf te presenteren.

Advertentiemogelijkheden.

Er zijn verscheidene manieren om op deze site te adverteren, van traditioneel (bijvoorbeeld banners en sponsorlinks) tot uniek (bijv. Gastpagina’s en in-context links). Indien u geïnteresseerd bent in samenwerking met Cartuning-guide.com, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons.

Hieronder kunt u in een overzichtelijke tabel de Cartuning-guide.com advertentiemogelijkheden bekijken. Klik op een link voor uitgebreide informatie per advertentiemogelijkheid.

AdvertentiemogelijkheidMinimumperiode
Nieuw: in-context links6 maanden
Gastpagina's3 maanden
Sponsoring6 maanden
Banneradvertentie3 maanden
Sponsored link3 maanden

Er zijn vier mogelijke promotiemogelijkheden op Cartuning-guide.com:
 1. Nieuw! In-context links (gegarandeerd hogere click-through ratio's!)
 2. Gastpagina's
 3. Sponsoring
 4. Banneradvertenties
 5. Sponsored links

NIEUW! In-context links

"In-context links" zijn links die zijn verweven op een relevante webpagina op zo'n manier dat ze bijna niet opvallen als zijnde een advertentie. Ze zijn zeer relevant voor de lezer van de tekst en hebben daarom is er de kans groot dat erop geklikt wordt. Bovendien is de bezoeker die klikt ook daadwerkelijk geïnteresseerd in uw advertentie vanwege de hoge relevantie.

Wat betekent dat voor u? Meer (veel meer) zeer relevante kliks, tot wel 10 keer méér dan bij reguliere banners. De bezoekers die doorklikken naar uw advertentie, zijn oprecht geïnteresseerd in uw aanbod, aangezien de advertentie zeer relevant is voor de pagina waarop hij geplaatst is.

Gastpagina's

Een nieuwe en unieke manier van online promotie is de gastpagina. Cartuning-guide.com stelt daarbij voor u webruimte beschikbaar die u (binnen de lay-out van de website) naar eigen voorkeur kunt invullen. U kunt dan minstens één pagina als gastpagina plaatsen tegen een vast tarief per maand. Deze pagina zal vanaf de Cartuning-guide.com homepage door gelinkt worden.

* U heeft geen eigen site op het Internet

Als u geen eigen website heeft, is een gastpagina op Cartuning-guide.com een ideale manier om uw bedrijf, product of dienst toch onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. U bepaalt zelf de inhoud van de pagina. Uw pagina('s) kunnen altijd vernieuwd worden, zolang de maximumgrootte per pagina onder de 50KB blijft.

* U heeft al een eigen website op het Internet

Als u al uw eigen website op het Internet heeft, is het hebben van een gastpagina op Cartuning-guide.com een zeer aantrekkelijke manier om uw website eenvoudig onder de aandacht te brengen. Cartuning-guide.com is immers een website voor iedereen die informatie over auto tuning zoekt. Via Cartuning-guide.com is uw site dus eenvoudig makkelijk te vinden!

Op uw gastpagina('s) kunt u nieuws over uw bedrijf of vakgebied publiceren, een product of dienst promoten en uiteraard ook links leggen naar uw eigen site. De maximumgrootte per pagina (inclusief illustraties) is daarbij 80KB om de laadtijden te beperken.

* Hoe komt uw gastpagina op Cartuning-guide.com te staan?

Uw pagina(’s) kunnen op 2 manieren gepubliceerd worden op Cartuning-guide.com.
 • U levert zelf een eigen document aan voorzien van HTML-code (geen Java, PHP, ASP). Dit document wordt vervolgens kosteloos aangepast om binnen de Cartuning-guide.com lay-out geplaatst te kunnen worden, waarbij de veranderingen aan het document beperkt worden tot uitsluitend noodzakelijke aanpassingen.
 • U levert teksten en illustraties aan, die vervolgens door Cartuning-guide.com bewerkt worden tot een webpagina volgens uw specificaties (voor een vaste prijs van 10 euro). Deze pagina wordt vervolgens binnen de lay-out van Cartuning-guide.com geplaatst.

* Het contract

Voor gastpagina's op Cartuning-guide.com geldt dat zij in eerste instantie voor drie maanden geplaatst worden. Daarna kan het contract per drie maanden, half jaar, of jaar worden verlengd.

Tussentijdse actualisering van de gastpagina('s) gebeurt op basis van een tarief van 10 euro.

Cartuning-guide.com verplicht zich bij het aangaan van het contract gedurende de gehele contractperiode uw gastpagina toegankelijk te maken via een link op de voorpagina van de site (http://www.cartuning-guide.com/index.html).

Cartuning-guide.com behoudt zich het recht voor illustraties of teksten te weigeren indien deze als discriminerend of anderszins aanstootgevend worden gezien.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sponsoring

Als u langer en uitgebreider de naam van uw organisatie aan Cartuning-guide.com wil verbinden, is er nog een aantrekkelijke en uitgebreide optie tot sponsoring. Sponsoring heeft de volgende voordelen:

 • een advertentiebutton (JPEG of GIF, max. 15KB, max. 120x60 pixels) op de voorpagina;
 • een in-context link op een andere pagina (uitsluitend in overleg en excl. de voorpagina);
 • een gastpagina van 120KB ter vrije invulling op Cartuning-guide.com (voor meer informatie over de inhoud, zie boven);
 • de naam van uw organisatie wordt vermeld als sponsor op de voorpagina van Cartuning-guide.com

* Contract en tarief

Voor sponsoring geldt een contractduur van 6 maanden of een jaar. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact met ons opnemen.

Banneradvertenties

De standaardmanier van adverteren op het Internet is via banners. Hoewel deze manier van adverteren niet meer goed werkt en ik deze niet kan aanraden, kunt u indien u hiervoor kiest toch op Cartuning-guide.com op deze manier adverteren. Daarbij zijn er twee mogelijke formaten:
 • Full size: max. 486x60 pixels
 • Half size: max. 234x60 pixels
U kunt uw banners naar keuze aanleveren in JPEG of GIF formaat onder de voorwaarde dat deze niet groter mag zijn dan 100 KB. Plaatsing van een banner op de Cartuning-guide.com homepage is helaas niet meer mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sponsored link

Een sponsored link bevat uw reclameboodschap in maximaal 40 woorden, zonder een afbeelding (bijv. .jpg of .gif). Een sponsored link kan geplaatst worden op een pagina naar keuze (behalve de homepage) en zal in een speciaal gekleurd kader worden geplaatst (zodat hij beter opvalt).

Een sponsored link wordt in principe voor 12 maanden geplaatst op één pagina. Bij plaatsing op twee of meer pagina's is korting voor alle additionele pagina's mogelijk.

Voorbeeld Sponsored link:
Ook voor jouw auto zijn er vleugeldeuren beschikbaar!! Color shop Carstyling heeft een vleugeldeur systeem ontwikkeld voor automodellen waar geen deugdelijk systeem voor leverbaar was. ColorShop biedt de door hen zelf ontwikkelde in Nederland geconstrueerde vleugeldeuren aan.
Klik voor meer informatie.

Voor alle sponsoring-opties geldt, dat in situaties waarin niet voorzien is de webmaster en eigenaar van Cartuning-guide.com beslist. De informatie op deze pagina geldt per januari 2007 en kan op ieder ogenblik aangepast worden. Prijs- en andere wijzigingen voorbehouden.

Contactformulier

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Voornaam*
Achternaam*
E-Mail Address*
Country*
Uw vragen en/of
opmerkingen!top
home