Sponsor worden van
Cartuning-guide.com?


Adverteren op Cartuning-guide.com: een verstandige zaak

Cartuning-guide.com is (met 80.000 unieke bezoekers per maand) dé website voor informatie over auto tuning. De website biedt informatie op vele uiteenlopende onderwerpen. Cartuning-guide.com is in vele zoekmachines in de top 5 zoekresultaten te vinden.

Het jaar 2006 was een recordjaar voor Cartuning-guide.com, met ruim 1 miljoen unieke bezoekers, die gezamenlijk maar liefst 2.3 miljoen pagina's doorlazen. Mede dankzij verschillende tuning films is ook in Nederland toen het tuning virus toegeslagen.

Cartuning-guide.com groeit hard.

Het aantal unieke bezoekers is sinds de start van de site in oktober 2004 hard gegroeid. In Juni 2005 bedroeg het aantal unieke bezoekers 40.760; in december 2005 was dat aantal 62.595, in juni 2006 was het 71.348, en in december 2006 al 80.336. De jaren daarna zijn redelijkerwijs stabiel gebleven. Momenteel draait de website zo'n 35.000 tot 50.000 unieke bezoekers per maand.

Cartuning-guide.com statistiekenAdvertentiemogelijkheden.

Er zijn verscheidene manieren om op deze site te adverteren, van traditioneel (bijvoorbeeld banners) tot uniek (bijv. Gastpagina’s en in-context links). Indien u geïnteresseerd bent in samenwerking met Cartuning-guide.com, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Greven Media: info@grevenmedia.nl

Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden:

Er zijn 3 mogelijke promotiemogelijkheden op Cartuning-guide.com:
  1. In-context links (gegarandeerd hogere click-through ratio's!)
  2. Gastpagina's
  3. Banneradvertenties

In-context links

"In-context links" zijn links die zijn verweven op een relevante webpagina op zo'n manier dat ze bijna niet opvallen als zijnde een advertentie. Ze zijn zeer relevant voor de lezer van de tekst en hebben daarom is er de kans groot dat erop geklikt wordt. Bovendien is de bezoeker die klikt ook daadwerkelijk geïnteresseerd in uw advertentie vanwege de hoge relevantie.

Wat betekent dat voor u? Meer (veel meer) zeer relevante kliks, tot wel 10 keer méér dan bij reguliere banners. De bezoekers die doorklikken naar uw advertentie, zijn oprecht geïnteresseerd in uw aanbod, aangezien de advertentie zeer relevant is voor de pagina waarop hij geplaatst is.

Deze wijze van adverteren wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar

Gastpagina's

Een nieuwe en unieke manier van online promotie is de gastpagina. Cartuning-guide.com stelt daarbij voor u webruimte beschikbaar die u (binnen de lay-out van de website) naar eigen voorkeur kunt invullen. U kunt dan minstens één pagina als gastpagina plaatsen tegen een vast tarief per jaar. Deze pagina zal vanaf de Cartuning-guide.com homepage door gelinkt worden.

* U heeft geen eigen site op het Internet

Als u geen eigen website heeft, is een gastpagina op Cartuning-guide.com een ideale manier om uw bedrijf, product of dienst toch onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. U bepaalt zelf de inhoud van de pagina. Uw pagina('s) kunnen altijd vernieuwd worden, zolang de maximumgrootte per pagina onder de 50KB blijft.

* U heeft al een eigen website op het Internet

Als u al uw eigen website op het Internet heeft, is het hebben van een gastpagina op Cartuning-guide.com een zeer aantrekkelijke manier om uw website eenvoudig onder de aandacht te brengen. Cartuning-guide.com is immers een website voor iedereen die informatie over auto tuning zoekt. Via Cartuning-guide.com is uw site dus eenvoudig makkelijk te vinden!

Op uw gastpagina('s) kunt u nieuws over uw bedrijf of vakgebied publiceren, een product of dienst promoten en uiteraard ook links leggen naar uw eigen site. De maximumgrootte per pagina (inclusief illustraties) is daarbij 80KB om de laadtijden te beperken.

* Hoe komt uw gastpagina op Cartuning-guide.com te staan?

U levert ons een tekst tezamen met 1 of 2 afbeeldingen aan, maakt kenbaar waar de links moeten komen naar uw website (optioneel) en wij passen dit kosteloos aan om binnen onze lay-out te passen. Vervolgens plaatsen wij voor u de pagina en doen een deel van de promotie van uw pagina voor u.

* Het contract

Voor gastpagina's op Cartuning-guide.com geldt dat zij in eerste instantie voor 1 jaar worden geplaatst. Dit heeft onder andere te maken met de werkzaamheden ervoor maar ook met de Google Cache waar de pagina in komt te staan.

Tussentijdse actualisering van de gastpagina('s) gebeurt op basis van een vooraf overeengekomen vergoeding afhankelijk van de aanpassingen.

Cartuning-guide.com verplicht zich bij het aangaan van het contract gedurende de gehele contractperiode uw gastpagina toegankelijk te maken via een link op de voorpagina van de site (http://www.cartuning-guide.com/index.html).
Cartuning-guide.com behoudt zich het recht voor illustraties of teksten te weigeren indien deze als discriminerend of anderszins aanstootgevend worden gezien.


Banneradvertenties

De standaardmanier van adverteren op het Internet is via banners. Deze banners kunnen goed gebruikt worden om de aandacht van een pagina te stelen. Er zijn op dit moment een aantal maten voor banners beschikbaar waar u uit kunt kiezen:


  • Full size: max. 486x60 pixels
  • Half size: max. 234x60 pixels
  • Big Block: max. 350 x 350 pixels
  • Normal block: max. 300 x 250 pixels
U kunt uw banners naar keuze aanleveren in JPEG, PNG of GIF formaat onder de voorwaarde dat deze niet groter mag zijn dan 100 KB. Plaatsing van een banner op de Cartuning-guide.com homepagina is nog wel mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greven Media (info@grevenmedia.nl).