Ziptrack voertuigvolgsysteem geschikt voor
zakelijk en privé gebruik.


Wat is een GPS voertuigvolgsysteem?
Ziptrac bepaalt zijn positie of locatie op de gehele wereld in lengte- en breedtegraden en stuurt dit door naar uw mobiele telefoon. Zo kunt u exact traceren waar zich uw waardevolle bezittingen bevinden. Het is dus mogelijk om middels dit GPS Tracking systeem zelf uw gestolen auto terug te vinden. Hoewel het GPS voertuigvolgsysteem in eerste instantie bedoeld is voor inbouw in de auto, is het ook uitstekend te gebruiken in diverse mobiele middelen. Is uw boot gestolen? Hij wordt gespot zodra het een haven bereikt. Zelfs als er geen voeding van de accu beschikbaar is, dan kan met een klein zonnepaneeltje voldoende voeding geleverd worden.voertuigvolgsysteem


Het voertuigvolgsysteem is gebaseerd op GSM/SMS datacommunicatie en GPS-systemen (satellietopsporing). Dit wordt gekoppeld aan een alarmsysteem, zodat bij een eventueel alarm of beweging een meldkamer wordt ingeschakeld. De persoon in de meldkamer kan precies zien waar uw eigendom zich bevindt. Vervolgens kan men inloggen op het GPS volgsysteem van af een PC met internetverbinding en live het voertuig of boot volgen en de locaties zeer nauwkeurig bepalen.Hoe werkt het Ziptrack voertuigvolgsysteem?
De Ziptrac ontvangt met de antenne, signalen van tenminste vier satellieten volgens het GPS systeem. Door meting van de signaalvertragingen van de satellieten kan in de ontvanger nauwkeurig de positie berekend worden. Deze informatie wordt nu, als de Ziptrac een sms van de opdrachtgever krijgt, doorgestuurd naar de mobiel van die opdrachtgever.

De informatie die het voertuigvolgsysteem naar uw mobiele telefoon stuurt kunt u zelf op een gratis website vanaf uw eigen computer of op uw mobiele internet ingeven en zo de locatie visualiseren. Ook kan er een routeprogramma gebruikt worden. Heeft u geen internet binnen bereik, dan kunt u ook op een landkaart of atlas naar lengte- en breedtegraden kijken.

De 2e manier waarop het Ziptrac voertuigvolgsysteem zijn data kan opsturen is via GPRS.
Elke 20 seconden worden dan de gegevens rechtstreeks naar een pagina op het internet gestuurd. Met een toegangscode kunt u dan de bewegingen van uw voertuig of boot live en gratis volgen. Het Ziptrack voertuigvolgsysteem is ook te gebruiken als navigatiesysteem of "track and trace" systeem (met uw eigen PDA)! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ziptuning.nl.


top
home


Tell a friend!
© 2004 - 2007 Cartuning-guide.com
| Contact the webmaster | Disclaimer |