Waarom alleen maar een website bouwen?
Bouw met 'Site Build it' een site die werkt!

Een succesvolle website bouwen is eenvoudig als je Site Build It gebruikt.
Wat ik geleerd heb is dat de meeste webdesigners en programmeurs er weinig tot niets van maken! Natuurlijk, uw website ziet er misschien goed uit... MAAR als uw site net als ieder andere site is, dan zijn er twee basis problemen…

1. U gaat een website bouwen en uw brilliante site staat op het internet - maar heeft geen verkeer!
2. Als iemand besluit een kijkje te nemen op uw site, is uw content niet goed genoeg om tot verkoop over te gaan!

De meesten die een website bouwen falen in deze kritieke aspecten in het creëren van een succesvol online business. De meesten, maar niet allemaal.

Waarom faalt de meeste online small business?
Omdat zij het diepgaande verschil niet kennen tussen offline en online business.

Offline, begin uw zaak waar mensen zijn.... Plaats een kassa op de toonbank - en klaar! Hierbij gaat het allemaal om "locatie, locatie, locatie'. Online, de fundamentele werkelijkheid hoe mensen het Web gebruiken is verschillend. "Niemand komt “zomaar voorbij”. Dus ook geen klanten". Zij zoeken "informatie, informatie, informatie."Website bouwen met gemak!
Cartuning-guide.com bestaat sinds Okt. 2004 en heeft sinds die tijd een fenomenale groei doorgemaakt.
Van een kleine website met nog geen 10 pagina's aan informatie en 15 bezoekers per dag naar 125 pagina's informatie en 80.000 unieke bezoekers per maand. Wat is het geheim om een drukbezochte site te hebben zoals in mijn niche markt? Bekijk mijn site www.cartuning-guide.com.Ik wilde beginnen met een website bouwen en ontdekte bij toeval het Ebook Make Your Site Sell geschreven door 'Ken Evoy'. De informatie in dit Ebook is 'een eye opener' en vertelde mij exact wat ik nodig had voor het succesvol maken van een site.

Gelukkig stopte Ken Evoy hier niet. Gebruikmakende van de principes en technieken ontwikkeld in
'Make Your Site Sell' (MYSS),creërde hij: Site Build It - dat duizendenden kleine bedrijfjes of personen
(net als u en ik) toestaat om niet alleen maar een site te maken, maar succesvol website bouwen
om te kunnen concureren met de 'grote jongens'.

Klik hier voor een Quick Tour.

62% Van Alle Websites Gehost Door Site Build It! Zijn onder de Top 3% van meest Bezochte Websites van het Internet. Als u vandaag nog begint, zou uw site hier ook tot kunnen behoren!!

Ik begon 'Site Build it' ongeveer een jaar geleden te gebruiken en ik moet u vertellen dat het de enige reden
is dat mijn site enorm goed scoort in de grote zoekmachines. Het website bouwen heb ik stug doorgezet.
En met resultaat. Met de meeste keywords is de site te vinden op de eerste pagina in Google. Als een pagina niet bij de eerste 3 pagina's in Google staat, dan bestaat uw website niet voor de gebruikers van Google.

alexa ranking

Mijn site 'Cartuning-guide.com' is van de 56.1 miljoen websites, door www.alexa.com geranked in de top 1%. Dat is verbazend wanneer je bedenkt dat ik tegen zwaargewichten moet opboksen en ik ben slechts een beginner in het bouwen van een site.

Op dezelfde manier is Sitesell.com nu in de Alexa Top 500. Wat betekent dat? Van alle miljoenen sites op het internet is de website 'SiteSell.com' vermeld in de top 500 naast zwaargewichten als Ebay, Google, Amazon, Sony, Adobe en Macromedia etc. En dat van een bedrijf met minder dan 30 werknemers!

Voor voorbeelden van sites die hun website bouwen met Site Build It!... Klik hier!

Wat is Site Build It?
Fundamenteel, is het een complete online business oplossing.
Een site bouwen is alleen nog maar het begin.

Bekijk al deze onvoorstelbare gratis bonussen die u er bij krijgt:
Webhosting...

Domeinnaam registratie...

Eenvoudige aanmelding zoekmachines...

Zoekmachine optimalisatie. Site Build it analyseert uw pagina's en verteld hoe u uw site
optimaliseren moet, het is net alsof een SEO expert over uw schouders mee kijkt

Brainstorm manager, om de meest profitable keywords voor uw markt te vinden...
hierbij bespaard de manager u veel tijd om zo meer aandacht te besteden aan het website bouwen.

Electronische nieuwsbrieven publiceren

Traffic stats & klik analyse

Spam check

Geïntergreerde online hulp voor een website bouwen

En een als maar groeiende lijst met tools, zoals formulieren maken, autoresponders, link tracker, database opslag, Links Fix It (geen nietwerkende links meer op uw website) om maar enkele te noemen. En SBI biedt een hoge graad van ondersteuning.

Dat is wat ik het mooiste vind van Site Build It. Het behandelt al die factoren en met een reeks van tools en hulpmiddelen wordt er naar gestreefd naar het creëren van een online business en niet alleen maar een website bouwen.

En dit alles voor slechts USD 299,-. Bent u niet tevreden en wilt u stoppen. Geen probleem, het voordeel is dat er een 'niet goed - geld terug' garantie wordt gegeven. Geen produkt is perfekt! En ik wil u SBI ook niet verkopen - tenzij het de juiste oplossing voor u is. Met andere woorden - Koop Site Build it! en beslis dan. Probeer het! Volg enkel de aanwijzingen in de gebruikershandleiding voor online website bouwen.

Klik hier voor een vraag over Site Build It


In feite ben ik nu aan de onontkoombare conclusie gekomen dat SBI een beter alternatief is dan het inhuren van een webdesigner. Waarom zou u een webdesigner betalen - met eindeloze heen-en-weer instructies over de layout van uw site. ( geloof me, ik heb het mee gemaakt).

Terwijl u de gehele website bouwen kunt zonder kennis van HTML, Dreamweaver etc. (hoewel het wel toegepast kan worden). Denk maar eens wat u een webdesigner moet betalen - het begint vanaf 1.000 tot 5.000 euro en dat is enkel het begin van uw uitgaven voor een fraai ogende website bouwen.
En als uw site nauwelijks verkeer krijgt (jammer genoeg, eerder regel dan uitzondering). Dan bent u een SEO (Search Engine Optimalisation) bedrijf nodig en/of een Web Marketing bedrijf om de resultaten te verkrijgen die u wenst. Verandering nodig? - U zult uw Webdesigner meer geld moeten betalen.

Samenvattend, een online website bouwen met Site Build It.
SBI levert de goederen tegen een fractie van de kosten dan Microsoft bCentral en andere gelijkwaardige online site builders. Naar mijn mening, als u uw eigen website bouwen wilt 'Get It Done Right'
door SBI te gebruiken.

Werken met Site Build It - Succes Gegarandeerd!

Om niet teveel meer in details te treden over het systeem en hoe het werkt, ga ik u enkele unieke links geven, die verklaren hoe SBI vanuit uw perspectief een website bouwen kan.

Klik op de links die het beste bij uw situatie passen:

 • Klein bedrijf
 • Diensten verkoper
 • Professionele Webmaster
 • Bestaande website eigenaar zonder traffic
 • Infopreneur
 • Netwerk Marketing
 • Affiliate marketing
 • Online Veiling verkoper


 • In het kort, wilt u online een site bouwen? Dan kan ik u Site Build it van harte aanraden. Tenminste als u SUCCESVOL een website bouwen wilt - overweeg geen andere oplossing!
  Google


  top
  home

  Tell a friend!
  © 2004 - 2007 Cartuning-guide.com - website bouwen - Solo Build It

  | Contact the webmaster | Disclaimer |