Meer wegenbelastingvrije auto's

Vandaag de dag zien we met z'n allen steeds meer wegenbelastingvrije auto's verschijnen omdat deze schoon genoeg zijn volgens de milieu eisen. Waar veel mensen hier natuurlijk voordeel van kunnen hebben is het niet altijd even eerlijk geregeld. Of die auto nou een lage of hoge uistoot heeft hij maakt nog steeds gebruik van de weg en dus zou er wegenbelasting betaald moeten worden. Een gevoelig punt voor velen.Van Volkswagen is er de BlueMotion serie, Seat kent de EcoMotive serie, Skoda heeft de Greenline reeks en Fiat lanceert 4 modellen die ook voldoen aan de uitstoot norm om wegenbelastingvrij gesteld te worden. Kortom u heeft een hele brede keuze als het gaat om wegenbelastingvrije auto's.

Raakt de auto markt dan niet verzadigd door dit brede aanbod? Nee dat absoluut niet. Mensen houden van keuze dus hoe meer hoe beter lijkt het op dit moment wel. Daarnaast zijn de wegenbelastingvrije auto's juist een goeie stimulans voor de verzwakte economie die onderhand weer aan het groeien is. Aangezien u geen wegenbelasting hoeft te betalen kunt u veel voordeliger in een auto rijden. Het scheelt u toch al snel enkele honderden euro's op jaarbasis.

Natuurlijk zijn er altijd de mensen die de regeling oneerlijk vinden. Het is natuurlijk ook zo dat de wegenbelasting betaald wordt voor het onderhoud aan de wegen maar aangezien er op erg vervuilende auto's geen extra milieubelasting zit moet er toch ergens op gekort worden als u er voor kiest om schoner en beter te gaan rijden?

Mocht u dus bewuster willen gaan rijden en ook goedkoper dan kunt u dus kiezen voor een van de vele wegenbelastingvrije auto's. Hoe het ook zij u kunt op verschillende vlakken met uw auto extra geld besparen dankzij de nieuwe technologische ontwikkelingen. Mocht u nog dingen over wegenbelastingvrije auto's willen weten dan kunnen ze u bij de dealer verder helpen.

top
home


Tell a friend!
Cartuning-guide.com
| Contact the webmaster | Disclaimer |