admin

Heb jij al bijna zomervakantie? Iedereen is blij dat deze periode er weer aankomt. Talloze Nederlanders vertrekken deze zomer naar een leuke bestemming. Nu vliegen langzaam maar zeker steeds duurder wordt, is het niet meer dan logisch dat de auto wordt gepakt. Daardoor maak je echter wel lange dagen. Heb jij moeite om jezelf als bijrijder te blijven vermaken tijdens een lange autorit? Maak je dan absoluut geen zorgen. Wij hebben gelukkig namelijk een aantal goede suggesties voor je. Deze vier suggesties vind je dan ook hieronder. Zo kom je zonder verveling op je vakantiebestemming aan.

Series kijken

In de eerste plaats kun je besluiten om op je tablet of smartphone naar series te kijken. Buiten de vakanties om heb je het waarschijnlijk druk. Daardoor loop je achter op series die je zeer leuk vindt. Gelukkig is een lange autorit een ideale gelegenheid om te kijken naar een serie. Dit kan op je mobiel zijn, maar ook op je tablet of laptop kun je dit doen. Zelfs in sommige auto’s met een ingebouwd tv-scherm is dit mogelijk. Daardoor kun je samen met andere bijrijders tegelijkertijd een serie kijken. Op deze manier heeft iedereen een leuke tijd.

Gamen

Een andere optie voor entertainment tijdens een lange autorit is gamen. Gamen is door de jaren heen steeds populairder geworden, en er zijn dan ook talloze games uitgebracht waar je plezier aan kunt beleven. Je kunt gamen op een handheld console die je hebt meegenomen voor de autorit, maar ook op je mobiel zijn er veel mogelijkheden. Daarbij kun je multiplayer spellen spelen, maar ook de klassieke singleplayer spelen staan garant voor vele uren spelplezier. Tevens kun je online casino spellen spelen zoals Sweet Bonanza. Al met al is er meer dan genoeg entertainment dat je kunt halen uit gamen. Dit is dan ook zeker een interessante optie om te overwegen.

Lezen

Verder is lezen ook een goede manier om jezelf te blijven vermaken tijdens een erg lange autorit. Hoewel dit op het eerste gezicht oubollig klinkt, is lezen nog steeds heerlijk om te doen. Daarbij heb je de keuze uit allerlei soorten boeken. Ben je meer fan van realistische boeken? Kies dan voor een roman of detective. Houd jij juist meer van sciencefiction? Ook dan is er meer dan genoeg keuze die je hebt. Kijk online naar welke boeken van je favoriete genre er zijn die worden aangeraden.

Een podcast luisteren

Veel mensen hebben als bijrijder in een auto last van wagenziekte. Een bewezen methode om dit te voorkomen is door naar de horizon te kijken door de voorruit. Echter kan dit lastig zijn met series kijken, lezen en gamen. Je moet immers naar het beeldscherm kijken, waardoor kijken naar de horizon per definitie niet goed mogelijk is. Daarom is een podcast luisteren ook zeer populair tijdens een lange autorit in binnen- en buitenland. Op deze manier hoef je enkel te luisteren naar wat de mensen in de podcast te zeggen hebben en kun je nog steeds wagenziekte voorkomen door goed in de verte te kijken door de voorruit van je auto.