admin

Neon en led verlichting is bedoeld om te lekker mee te showen.

Je mag neon of ledverlichting wel onder de auto hebben op de openbare weg, zolang je het maar niet aanzet, maar ja, het is natuurlijk wel leuk.

10-07-2006 Showlights op voertuigen verboden. Lees meer >> 

Een neon auto kit bestaat uit twee lange en twee korte buizen, er zijn kits met een externe transformator inclusief bevestigingsbeugels. En er zijn led verlichting kits met ingebouwde transformator met aan het uiteinde van de buizen ophang-ogen waarmee de buizen eenvoudig onder de auto te bevestigen zijn. Daarnaast zijn er ledverlichting buizen voor in de auto.

De neon of led verlichting buizen zijn als het ware TL-buizen (High-Impact Lexan® buizen voor gegarandeerde duurzaamheid.) met een beschermende kunstof behuizing. Ze kunnen niet buigen en barsten daarom meteen, dus goed opletten met de montage. Als je een beetje handig bent, is montage van led verlichting vrij eenvoudig. Na enige tijd moet je de bekabeling regelmatig controleren om kortsluiting te voorkomen. In de herfst en winter met veel regen en pekel op de weg kun je de /ledverlichting beter onder de auto vandaan halen in verband met corrosie. 


Als het op kwaliteits Neon en Led verlichting aankomt, is Plasmaglow aan te raden. Dit bedrijf heeft ongeëvenaarde (lees levenslange) garantiebepalingen.

Das Präparat bietet verschiedene Vorteile. Zithromax (Azithromycin) 250mg Monodosis https://deutsche-arzneimittel.com/medikamente/zithromax-antibiotikum gehört zu den Makroliden und verwandten Medikamenten, kann bei Angina durch beta-hämolytische Streptokokken A verschrieben werden, zur Bekämpfung von stomatologischen Infektionen, Exazerbation von chronischer Bronchitis, um die bakterielle Superinfektion von akuter Bronchitis zu behandeln.

Voor diegene die hier nieuw is, Plasmaglow richt zich op kwaliteit en prestaties. Ze hebben hard gewerkt om een reputatie op te bouwen, om de beste kwaliteit Neon, Xenon en ledverlichting te leveren. Plasmaglow levert neon en led under car kits.

 

 

Omdat Plasmaglow zo zeker is van haar producten geeft ze levenslange garantie op alle neon- en led verlichting. Op vervangingslampen voor koplampen wordt 10 jaar garantie gegeven. Hun garantie is onovertroffen, nergens anders in de auto verlichting industrie zie je dit. Deze toewijding aan kwaliteit en de klantenservice heeft hun groot gemaakt en geholpen om de grootste auto neon en ledverlichting fabrikant te worden. 

Alle neon en led verlichting van Plasmaglow kunnen gebruikt worden voor tuning om je auto of motor met perfecte schittering te benadrukken. Je kunt het plaatsen onder het dashboard, de stoelen, de auto, de motorkap, in de wielkasten, overal waar maar mogelijk is, kun je ledverlichting plaatsen. Plasmaglow kwam ook al voor in het computerspel Need for Speed Underground.

En kan eventueel licht op muziek gespeeld worden. De neon en led verlichting kan via de sigaretten aansteker geinstalleerd worden of permanent d.m.v. een eenvoudige 2 draads verbinding. Alle buizen zijn waterproof en zijn geseald in High-Impact Lexan® buizen voor gegarandeerde duurzaamheid. Ze zijn er in een breed scala van kleuren en afmetingen.

 

Één van de belangrijkste dingen die menigeen wel ervaren heeft, is als je neon of led verlichting onder de auto hebt, dat je regelmatig aangehouden wordt door de politie. Om ongewenste boetes te vermijden, is het beter de neon of ledverlichting apart te schakelen i.p.v. te schakelen met de dimverlichting.

Alle led verlichting van Plasmaglow is ontworpen voor de doe-het-zelver en hobbyist. Compleet met instructies voor een snelle montage. En een vriendelijke prijs maakt het deze neon en ledverlichting tot een winnaar voor iedere ‘auto tuning freak’.


TT LED Lichtslang.
Dit is het nieuwste van het nieuwste in led verlichting. Niet meer die te lange of te korte neon buizen onder het dashboard. Die eigenlijk ook iets te weinig licht gaven. Nu heb je de TT LED Lichtslang. Precies op maat en vorm te maken. De lichtslang is 13mm dik – zeer flexibel en waterproof. Ze zijn dus ook aan de buitenkant van de auto te plaatsen. (achter de grill of onder de auto). Natuurlijk is de led verlichting lichtslang ook uitermate geschikt om in op of rondom je dashboard te bevestigen. I.p.v. een Led of Neon underground kit kun je nu deze lichtslang gebruiken:

Voordeel van deze ledverlichting:

  • Het kan niet kapot breken door bv een stoeprand of drempel.
  • Het is op maat te maken dus je kan het romdom de hele auto plaatsen ipv aantal kleine balken.
  • Je kan hem ook monteren in de wielkasten.
  • De lichtslang zijn is zeer flexibel.
  • LED verlichting staat er om bekend dat het een ontzettende lange levensduur heeft.

Ze zijn aanpasbaar in alle lengtes van 7,5 centimeter. In deze 7,5 centimeter zitten 3 Powerleds met weerstand. De led lichtslang is leverbaar in de kleuren: Blauw – Wit – Groen – Rood powerled uitvoering – Oranje / Geel ledverlichting Uitvoering.

Op zoek naar neon of led verlichting voor in of onder de auto? Surf naar Plasmaglow
Die heeft een uitgebreid assortiment in ledverlichting en neon under car kits.