admin

De best verkochte neon auto verlichting kits van Plasmaglow.

Plasma glow brengt continue nieuwe produkten uit. Op deze pagina vind je hun nieuwste auto verlichting produkten. 

Plasmaglow.
7 color Plasma Glow LED kit.

Bestaande uit 4 buizen voor onder de auto een digitale controller, en een transformatorbox. Vanuit je auto kun je door middel van de controlbox 7 verschillende kleuren instellen, meer dan 500 LEDS geven meer licht dan de gewone neon kits. Ook zijn er verschillende effecten mee moge- lijk,zoals strobe (flitsen), een sound-effect (licht op muziek), fading (het vloeiend laten overlopen van kleuren). De montage van dit neon systeem is zeer eenvoudig, het werkt met kant en klare stekkertjes.


Plasmaglow.
7 Color changing LED Wheel Well Kit.

Deze neon kit is de perfekte toevoeging aan je bestaande 7 Color Led Kit! Deze kit bevat buizen voor alle 4 wielen, die je zo in je bestaande digitale controlbox (wel een vereiste) kunt inpluggen. Hierbij ben je dus geen extra draden nodig, je hoeft het alleen maar in te pluggen. De buizen worden boven de wielen in de wielkasten geplaatst en ze passen in elke auto. De kit bestaat uit: Een distributieblokje en 8 neon buizen, duidelijke montage handleiding met montagemateriaal.


Plasmaglow Single Color LED Under car Kit heeft 9 Display Mogelijkheden!PlasmaGlow Single Color LED Kit brengt “onder de auto verlichting” naar een heel nieuw nivo! 170 Digitale gecontroleerde LED,s geven deze under car kit een ultieme helderheid onder je auto! Eveneens heb je d.m.v. een control box de mogelijkheid tot strobe, fading en zelfs licht op muziek. Door de gemakkelijke plug-in installatie is deze neon kit eenvoudig te monteren! De Single Color LED under car kit is er in vijf verschillende kleuren en wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding en het benodigde installatie materiaal.


Plasmaglow draadloze Upgrade Kit
7 kleuren.
 Deze upgrade kit heeft alles om je Plasmaglow 7 color Led Under car Kit om te zetten naar draadloos, inclusief 2 afstands- bediening sleutelhangers waarmee je de neon kit aan en uit kunt zetten en de kleuren kunt veranderen! De transparante controlbox is verbeterd met nieuwe effecten. De afstands- bediening heeft een bereik van 150m. Een duidelijke montagehandleding met het benodige montagemateriaal is bij ingesloten.


Plasmaglow Micro LED Door Handle! Deze kit is een echte blikvanger voor je auto en geeft een heldere gloed onder de deurhendel. Tevens is het makkelijk om het sleutelgat in het donker te vinden. De kleine micro Leds zijn klein maar efficient en geven helder licht. Het past op elke auto. De neon kit bevat een 4-deurs kit met een duidelijke montagehandleding met het benodige montagemateriaal.

 

LED Ruitensproeier lampen.
De PlasmaGlow LED verlicht je motorkap met LED Washer Nozzle Lights! Deze duurzame lampjes vervangen je bestaande ruitensproeiers. En zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren!


Extreme LEDs.
LEDs zijn de nieuwste technologie in de auto verlichting industie! Extreem helder, meer efficient en duurzamer dan een andere lichtbron. door hun kleine afmetingen zijn deze wonderen van technologie overal te gebruiken! De Leds zijn verpakt per 4!


Plasmaglow Color changing LED Glostix.
Deze neon buizen zijn voor in de auto, De buizen kun je aansluiten op je digitale controlbox voor een lichtshow. Je kunt het ook combineren met de “7 Color Under Car Kit” voor een wervelende lichtshow zowel binnen als onder de auto. De 7 Color GloStix buis heeft 9 verschillende effecten en heeft 7 kleuren in één buis! Alles wat je nodig hebt voor deze Glostix buizen is een digitale controlbox of een Fusion Color changing LED Under car Kit,(daar zit de controlbox al bij ingesloten). De Glostix kit bestaat uit één buis met 7 kleuren en 9 effecten met zéér helder licht. De neon buizen zijn waterproof en zitten in High-Impact Lexan® buis voor gegarandeerde duurzaamheid. De buizen zijn in 3 afmetingen verkrijgbaar 10, 15 en 24 inch.


Plasmaglow LED GloStix.
Deze buizen gebruik je voor interieur verlichting. De buis heeft 1 millioen branduren! Je kunt het aansluiten d.m.v. een schakelaar of via een adapter in de sigaretten- aansteker. De neon buizen zijn er in 5 kleuren, 3 afmetingen en zijn waterproof en zitten in een High-Impact Lexan® buis voor gegarandeerde duurzaamheid. Ook hier zit de gebruiksaanwijzing en montage- materiaal zit bij ingesloten.

 

 


Plasmaglow Blacklight LED GloStix Tube.
De blacklight led glostix buis is voor de “echte” auto interieur verlichting liefhebber. Alle duidelijke montagehandleding met het benodige montagemateriaal is bij ingesloten. De glostix buis is direct klaar voor gebruik en kan zo in de sigarettenaansteker geplugd worden of permanent met 2 draden aangesloten worden. De buizen zijn waterproof en zitten in een High-Impact Lexan® buis voor gegarandeerde duurzaamheid. De neon buizen zijn in 3 verschillende afmetingen verkrijgbaar 10, 15 en 24 inch.

 


Plasmaglow LED SoftStix.
Deze buigbare buizen hebben een intense gloed, maar kunnen ook in elke gewenste vorm gebogen worden en zijn onbreekbaar! Chromen eindkappen maken het geheel af. Je kunt het aansluiten d.m.v. een schakelaar of via een adapter in de sigarettenaansteker. De neon buizen zijn in 3 afmetingen verkrijgbaar 4, 6 en 8 inch. Ook hier zit weer de gebruiksaanwijzing en montagemateriaal bij ingesloten.

 

 


Plasmaglow Dual-Color LED SoftStix.
Deze meerkleurig buigbare buizen hebben verschillende kleuren afhankelijk vanuit welke hoek je het bekijkt. Ook deze sticks zijn onbreekbaar en kunnen in elke gewenste vorm gebogen worden. Je kunt het aansluiten d.m.v. een schakelaar of via een adapter in de sigarettenaansteker. De neon buizen zijn in 3 verschillende afmetingen verkrijgbaar 4, 6 en 8 inch.

 

 


Plasmaglow
Platinum Neon Under Car Kit.

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit neon under car kits, dan is de platinum car kit van Plasmaglow precies wat je nodig hebt. De platinum under car kit is er vele kleuren (heldere scherpe kleuren). De kit bestaat uit een 10.000V transformator, 2 buizen á 125cm en 2 buizen á 100cm en een duidelijke montagehandleding met het benodige montagemateriaal. De duurzame Lexan® buizen beschermen de kit met onovertroffen duurzaamheid. Als je op zoek bent naar de beste kwaliteits under car kit dan is de platinum kit de beste en meest powerful kit.

Plasmaglow Neon MiniStix.
Miniatuur neonbuizen passen overal! Gestyleerde chromen eindkappen – Heldere gloed – Zelfklevend – Waterproof – Shockproof en ze zijn beschermd door een duurzame Lexan buis. Met mini sticks kun je de neon buizen verbergen op moeilijk bereikbare plaatsen! Perfect voor onder de stoelen, dashboard, speakers of waar je ook maar kunt bedenken in je auto! Ze zijn er in 7 kleuren en 3 maten 4, 6 en 8 inch. De MiniStix worden geleverd met transformator en zijn eenvoudig aan te sluiten met een 2-draads verbinding. Gebruiksaanwijzing en montagemateriaal zit er bij ingesloten.

 

Plasmaglow GloStix.
Dit is de meest felle interieur neonbuis die er te koop is! Neon GloStix worden compleet met transformator geleverd! Gebruiksaanwijzing en montagemateriaal is bij ingesloten. Eenvoudig aan te sluiten d.m.v. een permanente 2-draads aansluiting of d.m.v. een adapter in de sigarettenaansteker! De GloStix zijn waterproof en voorzien van een high-impact Lexan buis voor gegarandeerde duurzaamheid! De stix zijn er in 7 kleuren en 3 maten 8, 15 en 24 inch.

 

 


Plasmaglow LED Digital control box.
De Fusion LED Digitale control box heeft 9 LED functies en de mogelijkheid om de kleur van de “under car kit” te veranderen met een druk op de knop in je auto. Als je de LED digitale control box gebruikt, kun je het op één kleur laten staan maar ook automatisch de neon kleuren veranderen, of zelfs fading en licht op muziek behoort tot de mogelijkheden. De gebruiksaanwijzing en montagemateriaal zit ook hierbij ingesloten.


Plasmaglow Neon Glowire. Gebruik neondraad om de contouren van je auto aan te scherpen. Je kunt het interieur accentueren met neondraad over het dashboard, het stuur, deurpanelen etc. draad is er in diverse kleuren. Het draad is flexibel en je kunt het in elke vorm draaien, en je kunt het zowel binnen als aan buitenkant van de auto gebruiken! Dit is het ultieme in neon verlichting voor je auto, doe het om je speakers, subwoofer, dashboard, vloermatten etc. Het neondraad is verkrijgbaar in 3 kleuren, 2 lengtes van 150 cm of 300 cm. Een duidelijke montagehandleiding met het benodige montagemateriaal is bij ingesloten.


Ultra-bright PlasmaGlow Xenon Krypton Strobe.
Fascineer Toeschouwers met een Lichteffect van de Stroboscoop! 2 flitsen per seconde! De PlasmaGlow Xenon Krypton Stroboscoop lamp is precies wat je nodig hebt voor een ongelooflijk lichteffect. Je kunt de strobe lamp overal plaatsen op, onder of in je auto 2 flitsen per seconde om de concurentie te verblinden. Het is eenvoudig te instaleren met een 2-draads verbinding. Een duidelijke montagehandleding met het benodige montagemateriaal is bij ingesloten.


Heeft je auto nog standaard koplamp verlichting?
Dan kun je heldere gekleurde lampen monteren om je auto te onderscheiden? PlasmaGlow gekleurde lampen verstrekken zuiver, helder licht in de kleur van jouw keus. Op deze neon gekleurde lampen zit een garantie van 10 jaar en bevatten het zuiverste gasmengsel van Xenon en Krypton. De gekleurde koplampen geven niet alleen helderder en kleurrijker licht, maar ze geven je voertuig ook een unieke persoonlijkheid. De lampen zijn te verkrijgen in een variëteit van kleuren van blauw, paars, geel en groen. Deze koplampen hebben naast hun functionaliteit een verbazingwekkende verschijning. De lampen geven beter licht voor zicht bij nacht.


Je auto is niet compleet totdat je een Plasmaglow Fuzzy Glodice aan je binnen spiegel hebt hangen. Het lijkt net alsof het een gewone dobbelsteen is. Maar wanneer je er 12V opzet, lichten ze op, net als neon verlichting! De dobbelstenen worden geleverd met een sigarettenaansteker adapter. De PlasmaGlow Fuzzy Glodice is de perfecte toevoeging aan ieder auto interieur, oud of nieuw! Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.

Plasmaglow brengt continue nieuwe produkten uit.
Hier vind je de nieuwste neon en led verlichting van Plasmaglow.