admin

Voor steeds meer automobilisten is een GPS navigatie systeem aantrekkelijk geworden. Nog niet zo lang geleden waren er enkel de inbouw systemen, toen volgden de pda’s en nu zien we de opkomst van draagbare alles-in-één systemen en navigeren via de smartphone. 

PIONEER – AVIC-X1BT gps navigatie systeem met Bluetooth-carkit 
Via het aanraakscherm kan je makkelijk de mobiele telefoon bedienen. Je kan hierbij de nodige adresboeken en lijsten opvragen of een nummer vormen. Bovendien heeft de AVIC-X1BT nu het volledige iPod menu die weergegeven wordt op het 6.5” grote display, wat toe laat een muzieknummer te keizen uit uitgebreide lijsten. Vanzelfsprekend is de AVIC-X1BT uitgerust met de krachtige audio mogelijkheden die eigen zijn aan Pioneer : 4x50W Mosfet, D4Q Fm-tuner, CD met MP3, afneembaar front, ingang voor stuurafstandsbediening, enz…
Waar vind je de goedkoopste!

JVC- KV-PX70 navigatie systeem.
Draagbaar navigatiesysteem met groot 4,3-inch aanraakscherm. Op de geheugenkaart van 1GB staan de kaarten van maar liefst 33 EU-landen voorgeprogrammeerd. Met verkeersinformatie via Traffic Message Channel (TMC); SIRF III gps-ontvanger, en handenvrij bellen dankzij Bluetooth-verbinding. Verder kunnen ook afbeeldingen op het scherm getoond worden, evenals muziek afgespeeld worden. Met de POI lijst kan je zelfs een restaurant vinden en een tafel reserveren.
Waar vind je de goedkoopste.

JVC – KV-PX9 – Mobiel navigatie systeem.
JVC wil met zijn eerste mobiele systeem meer doen dan enkel de weg wijzen. De ingebouwde harde schijf van 20GB is voldoende groot voor het opslaan en afspelen van een hele collectie muziek, foto’s of videobestanden. Door de usb-aansluiting en het SD Card-slot is het overzetten van die bestanden kinderspel. De harde schijf bevat kaarten voor heel Europa en meer dan een miljoen Points of Interest (POI). Met stereoluidsprekers, aanraakscherm van 3,5 inch (320 x 240 pixels) en bestemmingsgeheugen. Geleverd met zuignap, aanstekeradapter en houder. Verkrijgbaar in zilverkleurige of zwarte versie.
Waar vind je de goedkoopste.

 

 

PACKARD BELL – GPS 400 met ingebouwde mp3-speler.
De GPS 400 is het eerste navigatie systeem van Packard Bell en heeft een zeer compact en draagbaar ontwerp. Daarom is het niet enkel bruikbaar in de auto maar ook te voet. Het gebruik ervan is kinderspel: aanzetten, de geheugenkaart met de juiste stratengids insteken en de bestemming ingeven. De kaarten zijn te bekijken op het aanraakgevoelig kleurenscherm van 3,5 inch. Een ingebouwde luidspreker zorgt voor spraakgestuurde navigatie. Het is ook mogelijk foto’s te bekijken en naar mp3-muziek te luisteren.
Waar vind je de goedkoopste.

BLAUPUNKT – Lucca nauwkeurige mobiele navigatie systeem.
Het eerste draagbare navigatie systeem van Blaupunkt leidt u van deur tot deur. In een handomdraai is de Lucca geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Makkelijk te bedienen aanraakscherm en een stijlvol design. De navigatie gegevens van de Benelux zijn vooraf voorzien op een SD geheugenkaart. Speciale bestemmingen oproepbaar: benzinestations, hotels. Alarm bij overschrijding van snelheidslimiet. Optionele Smart Cradle: geeft geluid weer via auto luidsprekers en mogelijkheid tot vermijden van files (TMC) bij aansluiting op compatibele auto radio.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot EX-V betrouwbare dvd gps navigatie.
Met zijn overzichtelijk beeldscherm-menu en makkelijke bediening is de TravelPilot EX-V een aantrekkelijk gps nav systeem. Met een digitale Europa kaart, een uiterst vlotte routeberekening en het vermijden van files dankzij de akoestische filemelder. Snelle, kortste of optimale reisweg. Snelheidsalarm. Eenvoudig en snel ingeven van het reisdoel via de postcode, letters of een combinatie. Met infrarood-afstandsbediening.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot Amsterdam NAV35E plug & play radio gps navigatie 
Voor een instap radio-navigatiemodel is de TravelPilot Amsterdam bijzonder veelzijdig. Kies gewoon de kortste of snelste reisweg, of combineer ze tot de meest optimale route. Via TMC ontvang je de laatste verkeersinformatie. De tacho-aansluiting in optie zorgt voor een nog grotere precisie. Mp3,’s, wma’s an cd’s beluisteren tijdens het navigeren dankzij de corridorfunctie. Versterker met 4 kanalen, 4×50 Watt vermogen en een 5-band equalizer. iPod ready.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot E2 mp3-radio en gps nav systeem 
De TravelPilot E2 van Blaupunkt is een mp3-radio met navigatie erboven op. Meer nog: als je de Traffic Management Control functie activeert, dan wordt dynamisch navigeren mogelijk. Je krijgt informatie waar de verkeersproblemen zich bevinden en de filedetector berekent je een alternatieve route.
Waar vind je de goedkoopste!

 

 

 

BLAUPUNKT – TravelPilot DX-R52 volledige concentratie op het verkeer 
Voor een maximum aan begeleidingsprecisie heeft de TravelPilot DX-R 52 in radio formaat slechts een minimum aan plaats nodig. Nauwelijks te geloven dat het nog meer te bieden heeft. Het is namelijk een vooruitziend, dynamisch gps navigatie systeem en tegelijk ook een radio-HiFi-installatie met cd-speler in één. DigiCeiver. 30 presets. 4 x 26 W RMS vermogen. 4 kanaals Preamp-Out (4 V). Sub-Out. Flip release panel. In titanium of zwart.Waar vind je de goedkoopste!

JVC – KD-NX901 gps nav. systeem en muziekserver met harde schijf 
Met dit systeem met ingebouwde harde schijf kan je tegelijkertijd navigeren en naar muziek luisteren. De 20 GB grote harde schijf is opgedeeld in twee delen: 14GB ruimte is voorzien voor navigatie; de overige 6GB kan je volledig gebruiken voor muziek. Om de muziek op de harde schijf te plaatsen kan je gebruik maken van de SD-geheugenkaart, of door gewoon een cd’tje erin te steken. Dvd-films kunnen bekeken worden via een optioneel scherm. Er kan net zoals bij de KD-AVX1 ook mp3/wma-muziek vanaf een cd of dvd afgespeeld worden.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot E1 Betaalbaar instapmodel gps nav. systeem.
De radio- cd- en navigatie functies van de TravelPilot E1 laten zich met twee draai-/drukknoppen links en rechts van het goed afleesbare display bedienen. Het bedieningspaneel is afneembaar en daardoor diefstalbestendig. Het aanduiden van de route gebeurt via optische tekens en een gesproken stem.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot Rome NAV55E krachtige gps navigatie systeem met kleurenscherm.
Het uitgebreide werkgeheugen van 64MB maakt het mogelijk om lange routes met een zeer brede corridor op te slaan. Hierdoor kan je als bestuurder afwijken van de oorspronkelijke route bv. bij filevorming. De brede corridor zorgt ervoor dat je tegelijk kan navigeren en muziek beluisteren (mp3, wma en audio-cd). Eenvoudige inbouw: plug & play. Optimale routebegeleiding. iPod ready. Heel Europa op één cd-rom. TMC functie. Versterker met 4 kanalen, 4 keer 50 Watt vermogen en een 5-bands equalizer.
Waar vind je de goedkoopste!

 

 

 

PIONEER – AVIC-800DVD Europa op één disc.
Ultranauwkeurig high-end gps navigatie systeem dat u door heel Europa loodst zonder ook maar één disc te verwisselen. Keuze uit 4 begeleidings mogelijkheden met inbegrip van Driver’s View (3D voorstelling van de weg). Hands-free stembediening en standaard stuurwiel afstandsbediening. Ritlogfunctie waarmee traject kan gevolgd worden. Met intelligente route herberekening (TMC).
Waar vind je de goedkoopste!

PIONEER – AVD-W6210 ideaal aanraakscherm voor gps navigatie systeem 
Dit 6.5″ groot breedbeeldscherm is vlot en intuïtief te bedienen dankzij het aanraakscherm voor een DVD Cyber Navi-toestel. Het platte scherm heeft een reflectiewerende coating en ook vingerafdrukken krijgen geen kans. Handige snelontgrendeling waardoor het scherm opgeborgen of meegenomen kan worden. 2 RCA AV-ingang en 1 RCA AV-uitgang. Ingebouwde kwaliteitsluidspreker.
Waar vind je de goedkoopste!

PIONEER – AVIC-900DVD gps navigatie systeem met dvd-video.
DVD nav systeem met ingebouwde DVD-Video uitgerust met Traffic Message Channel (TMC). Met TMC stippelt het systeem een alternatieve route uit in geval van file. U kunt kiezen uit 4 begeleidingsmogelijkheden: bv. de Driver’s View Mode met driedimensionale weergave van de weg. Stemcommando functie. Europa op één disc. Wordt geleverd met stuur afstandsbediening.
Waar vind je de goedkoopste!

BLAUPUNKT – TravelPilot DX-R70 dynamisch gps navigatie systeem 
Het voordeel van de TravelPilot DX-R70 is de combinatie van een dynamisch systeem voor het vermijden van files met een hoogwaardig hifi-systeem. En alles netjes in het formaat van een normale auto radio, zodat geen extra componenten te plaatsen zijn. Beveiligd is het toestel uiteraard ook: een chipkaart “KeyCard” is makkelijk mee te nemen en garandeert een optimale beveiliging.
Waar vind je de goedkoopste!

ALPINE – INA-N033R Europees mobile electronics gps navigatie systeem .
De kwaliteit van de gesproken begeleiding is verbluffend en correspondeert uitstekend met wat er op de officiële borden langs de weg staat aangegeven. Links- of rechtsaf wordt nog eens extra onderstreept door een knipperend LEDje. Het complete navigatiesysteem past in het normale dashboardgat en is voorzien van een RDS-tuner en 4 x 45W versterker.
Waar vind je de goedkoopste!

PANASONIC – CN-DV2300 DVD – gps navigatie syteem.
Maakt het rijden nog veiliger en makkelijker. Het grootste gedeelte van Europa past op één DVD. De data in het navigatie systeem wordt vlug opgezocht door de 32-bit RISC processor. 1-DIN behuizing. Directe postcode invoer via het 10-cijferige toetsenbord op de joystick afstandsbediening.
Waar vind je de goedkoopste!

PANASONIC – CN-DV2358 Kit overzichtskaart van West-Europa 
Dit gps navigatie systeem is nog sneller dan voorgaande modellen en beschikt over een zogenaamde seamless map. Hiermee is het mogelijk om geheel West-Europa in één keer zeer gedetailleerd weer te geven. TMC voorbereid. Snelle start bij ingave van postcode. 5.8″ LCD beeldscherm. Navtech-dvd.
Waar vind je de goedkoopste CN-DV2358 gps navigatie.