admin

Auto spuiten met special paint is HOT!

Wil je heel erg uniek zijn met je auto, iets wat een ander niet heeft. Dan kun je aan special paint of airbrush techniek denken!

Tegenwoordig zijn er veel soorten effectlakken, zoals chrome, metallic en parelmoer. Meestal milieuvriendelijke water gedragen lakken, met een goede weerstand tegen steenslag, chemische- en weersinvloeden. De kleur zoek je uit aan de hand van een kleurkaart, bekijk de kleur goed zowel bij kunst- als daglicht.


Auto spuiten met special paint is HOT! Door special paint krijgt je auto een unieke look!

Cosmichrome eindelijk een lak voor een perfecte chrome look, niet te onderscheiden van echt chrome! Deze special paint is toepasbaar op bijna iedere ondergrond. 

Dit is de eerste chroom lak die geen metallic structuur vertoont en een perfecte chrome-look heeft. Chromirox is uitermate geschikt voor het spuiten van sportvelgen, spiegelkappen, dakspoilers, stootlijsten, dakrails, dashboardbekleding en meerdere interieur delen. 

Cosmichrome rekent af met de moeilijkheden van traditionele chroomplating. Een perfecte chrome, messing of andere metaallook wordt bereikt met dezelfde technieken die voor auto spuiten wordt gebruikt. Cosmic chrome geeft kunststof, metaal, hout , fiberglas, keramiek, piepschuim etc. een schitterend Mirror Shine effect. Het kan gebruikt worden op onderdelen waarop geen traditionele chroom- plating op toegepast kan worden.


Cosmichrome is verkrijgbaar in een brede scala van special paint kleuren, met inbegrip van populaire opties zoals chrome – goud – brons – gunmetal of messing.

Mystic Autumn

Mystic Burning Ice

Mystic Violet Dreams

Mystic Tropical Passion

Getoonde afbeeldingen zijn van het merk Alsa en wordt vertegenwoordigd door Alsa NL / Empirex.


Als je kiest voor een aparte opvallende kleur weet je wel zeker dat jou auto uniek is, waar geen tweede van rond rijdt. Maar bedenk wel dat door het op de auto spuiten van een airbrush afbeelding, een effect- of parelmoerlak, je auto niet in waarde stijgt. Als je het doet dan je het voor jezelf omdat jij het mooi vindt. 

Als je de gehele auto spuiten wilt (in een andere kleur) bedenk dan wel als je het compleet wilt maken, dat je de binnenkant van de auto ook nog moet spuiten. Niet alleen de deuren aan de binnenkant maar ook het motor compartiment, een hele klus dus. En vergeet niet dit door te geven aan de RDW te Veendam.

Als je dus je auto spuiten wil! Onderdelen wilt laten spuiten! Je helm of motor uit wilt laten blinken! Maak dan vandaag nog een afspraak met Colorshop.nl. Bij Colorshop.nl kun je terecht voor uiteenlopende vormen van autostyling – van de uitzonderlijke Chromirox chroomlak tot complete ombouw met bodykit en vleugeldeuren. Color Shop Carstyling staat voor volledige service, een rijke ervaring en een grote passie voor auto’s van ieder merk.