admin

Automagazines overzicht van diverse auto tuning magazines.

Proefabonnementen voor diverse automagazines
vind je hier in het dropdown menu.

Automaxx.
Ontvang een van de populairste auto magazines op het gebied van car tuning in Nederland thuis in de bus. 100% hardcore Tuning. Wil jij lid worden van het beste car tuning magazine van Nederland? Neem dan meteen een abonnement. Je krijgt dan iedere maand Auto Maxx Magazine netjes bij je op de mat (vaak al voordat deze in de winkel ligt) en profiteer je van een extra voordelig tarief!
Wat wil je nog meer…?

Autowereld.com
Online automagazines worden dagelijks geupdate met het meest actuele autonieuws, rij-impressies, tests, informatie over tuning & styling, in car entertainment en nog veel meer zoals wallpapers en een autowoordenboek. Geheel gratis abonnement (ieder moment opzegbaar). Elke week autonieuws per e-mail. Elke dag up-to-date magazine. Neem nu geheel gratis een abbonnement op de Autowereld.comautomagazines nieuwsbrief die elke week verzonden wordt. Hierdoor heb je elke week geheel gratis het meest actuele autonieuws in je meest actuele autonieuws in je mailbox.

 

GR8 Magazine
Voor liefhebbers van getunede, sportieve, snelle, avontuurlijke en opmerkelijke auto’s. Kortom: alles wat de autoliefhebber boeit. GR8 street Performance automagazines verschijnt 11x per jaar. Autoreportages, rij-impressies van nieuwe automodellen, verslagen van shows en beurzen, artikelen over techniek en audio; elke maand weer pagina’s boordevol informatie en schitterende foto’s.

 

Automagazines – Auto & Motor Techniek
Auto & Motor Techniek geeft vaktechnische en managementinformatie voor het automobiel- en garagebedrijf, zowel over personen- als vrachtauto’s. Auto & Motortechniek brengt maandelijks onafhankelijke vaktechnische en managementinformatie. Met het laatste nieuws over onderhoud, reparatie, accessoires, elektronica, banden, gereedschappen, gebruik van brandstoffen én smeermiddelen. Daarnaast treft u de testresultaten van een nieuwe personenauto aan, waarbij met name de onderhouds- en technische aspecten worden belicht.
3 nummers voor € 20,00

 

Automagazines – Carros
Hét top automobiel magazine. Carros Magazine staat al meer dan 10 jaar aan de top als het om autojournalistiek gaat. Dit glossy magazine verschijnt 8 keer per jaar en laat niet alleen exclusieve auto’s (nieuw en klassiek) zien, maar ook de wereld daaromheen. Maak nu kennis met Carros Magazines.
Automagazines – Carros 3 nummers voor € 10,-

 

 

Automagazines – Turbo
Het beste Europese magazine op het gebied van racing en rally! Iedere maand bericht Turbo Magazine uitgebreid over de ins en outs van WK rally en races zoals Parijs-Dakar. Ook aandacht voor de geschiedenis van o.a. Monte Carlo en veel interviews met en informatie over formule 1 coureurs. Verder iedere maand veel extra bijlages (zoals een kalender) en Boost; een extra bijlage speciaal voor jongeren. Turbo Magazine: Spanning verzekerd!
3 nummers voor € 6,95

 

 

Automagazines – Autoweek.
Echt verstand van autorijden! Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige auto magazines dat wekelijks verschijnt in Nederland, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!
Autoweek – Nu 13 nummers voor slechts € 16,50

 

 

Automagazines – Formule 1.
Formule 1 is al jaren een van de grootste auto magazines van Nederland. Wil je de Formule 1 op de voet volgen? Dat doe je met Formule 1! Alles over Formule 1 lees je in het blad voor kenners. Met exclusieve columns van Christijan Albers en Mark Webber. Als je echt geen bocht wilt missen, dan lees je natuurlijk FORMULE 1: Het grootste en best geinformeerde Formule 1 blad van Nederland.
Formule 1 – 10 nummers voor € 29,95

 

 

Automagazines – Classic Trader.
Hét magazine voor klassiek rijdend Nederland. Full Colour magazine met boordevol klassiekeraanbod van zowel bedrijven als particulieren, maar ook informatie over beurzen en evenementen, onderdelen, accessoires, financieringen en verzekeringen. Een must voor de klassieker-liefhebber!
racereport – 6 nummers voor € 22,50

Automagazines -Topgear.
Laat jezelf verrassen door Top Gear. Het nieuwe Nederlandse auto- en lifestyle magazine Top Gear is een groot succes. De hilarische en humoristische toonzetting van het gelijknamige tv-programma komt ook in dit maandelijkse magazine sterk naar voren. Maar hoe kan het ook anders als je de presentatoren Jeremy Clarkson en James May ook laat schrijven, maar ook de heren van Jiskefet hun automobiele visie van zich af laat schrijven.
Topgear – 3 nummers voor € 9,95

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Menu