admin

Automatten zijn typisch van die dingen die na verloop van tijd gaan slijten.

Vooral de automat van de bestuurder heeft veel te lijden. Gelukkig is het probleem eenvoudig en goedkoop op te lossen met de aanschaf van nieuwe auto matten, die er vaak ook nog mooier uitzien.

In plaats van de originele matten kun je ze wisselen voor traanplaat automatten. Hierdoor krijgt je auto interieur een sportief uiterlijk. Traanplaat is slijtvast en makkelijk schoon te maken, Traanplaat is op maat gemaakt en wordt per 2 stuks verkocht. Je kunt ze goed vastleggen zodat de auto matten niet gaan schuiven. Er zijn diverse sportieve matten met opdruk of iets dergelijks te koop, koop niet van die dunne matten want die rollen zo lekker op onder je voeten. 

Automatten.nl heeft een uitgebreide collectie matten, inclusief exemplaren voor de kofferbak. De MegaComfort-serie is van het robuuste en stevige naaldvilt tapijt, maar ook het duurzame MegaRib misstaat in geen enkele auto. Voor de liefhebbers zijn er universele matten met vlammen en/of drakenopdruk of in racestijl.

Om je auto extra schoon te houden, kun je bij Automatten.nl de pasvorm PVC schaalmatten bestellen. Dit zijn sterke matten met opstaande randen die exact voor je auto zijn gemaakt. Deze matten houden vuil en vocht binnen de mat, ( vooral handig in de winter als de sneeuw onder je schoenen plakt.) wat voorkomt dat je ondertapijt nat of vuil wordt. Bovendien zijn deze automatten hygienisch en eenvoudig schoon te maken.