admin

Tips voor het kopen van autostoelen. 

Zoals kuipstoelen en sportstoelen in combinatie met het monteren van racegordels. Bij kuip stoelen gaat het om het beter zitten, die houden je goed op de plek, ook bij het echte bochtenwerk, je voelt je meer één met je auto. Als je autostoelen monteert, hou dan rekening met je favoriete zitpositie, want ook met lange ritten zul je natuurlijk comfortabel willen zitten. 

Kuipstoelen geven je auto een echte race-look, de topmodellen zijn FIA-gekeurd voor race-en ralleygebruik. Daarnaast zijn er de sportstoelen, ze ondersteunen het lichaam voortreffelijk, ook zijwaarts en hebben vaak extra afstelmogelijkheden. Zoals lengte van het zitvlak en de lendensteun. 

Onlinetuning.com levert sportstoelen.

Sparco Fighter

Bij aanschaf van nieuwe autostoelen heb je de keuze uit kuipstoelen of sportstoelen. Het hangt natuurlijk van je eigen voorkeur af, maar ook van de ruimte in je auto, echte sportcomfort stoelen zijn doorgaans groter, waardoor deze autostoel lastig te plaatsen is bij kleinere auto’s.

 

 

 

 

Kuipstoelen hebben meestal geen verstelbare rugleuning. Soms zit een autostoel met bijpassend frame veel te hoog, een oplossing is dan de autostoelen vast monteren, maar let dan wel op dat de achterbank niet meer te bereiken is. De originele autogordels zijn soms niet meer te gebruiken, je bent dan aangewezen op racegordels.

<< Uw bedrijfsnaam op deze pagina? >>

 

 

 


In moderne auto’s hebben rechter autostoelen een airbag-sensor.

Die registreert of er iemand op de passagierstoel zit, en zo de passagiers-airbag activeert, wil je dit behouden dan zul je er even een expert bij moeten halen, die de computer kan misleiden zodat de airbag wel geactiveerd blijft. Als je andere stoelen gaat kopen kun je overwegen om goede (duurdere) kuip- of sportstoelen te kopen, want de autostoelen kan je later overbouwen naar je volgende auto, alleen het frame of de montagebrackets hoef je dan maar te vervangen.

Sparco Pista

 

  • Autostoelen (kuipstoelen, sportstoelen) zijn zelf redelijk eenvoudig te monteren.
  • Als je stoelen koopt, kijk of er een passend frame voor is en of de autostoel niet te hoog komt te zitten anders moet je hem vast monteren.
  • Bij de montage van autostoelen moet er een montagepunt voor de autogordels op het frame zitten, anders moet je het monteren met een aangepaste beugel op de originele stoel bevestigingspunten.
  • Zoek eerst de ideale zitpositie, voor je hem vastzet.

Onlinetuning.com levert sportstoelen en kuipstoelen in diverse prijsklasses.
Voor Sparco stoelen surf naar Biesheuvel.nl


Sparco Roadster kuipstoelen.

Een evolutie in de wereldberoemde autostoelen van Sparco. Deze stoel is ontworpen voor straatgebruik (niet aanbevolen voor wedstrijd doeleinden) hij is gemaakt voor high performance sportauto’s (tweezitter of een vierdeurs). De speciale vorm heeft een voortreffelijke steun, gepaard met een makkelijke instap! De glasvezel kuip is bekleed met kwaliteits Jacquard stof, wat je verzekert van een sportieve look en een lange levensduur! Verkrijgbaar in de kleuren: zwart en rood.

 


Sparco Speed sportstoelen.

Een van de meest verkochte Sparco autostoelen. Ideaal voor een tweezitter of een vierdeurs sportauto. En voor mensen met een extreem sportieve rijstijl die extra zijdelingse steun willen. Een van de meest fundamentele sportstoelen in de Sparco lijn, de Speed verleent uitstekende zijsteun en opmerkelijke versterking. De verbetererde pasvorm van de dijsteun is hoekiger gemaakt om gemakkelijker in en uit te stappen. De upgrade van de Sparco Speed is dé rendabele oplossing voor high performance autostoelen.

Sparco Speed rood/zwart


Sparco Torino sportstoelen.

Zijn één van de meest geavanceerde regelbare autostoelen die ooit door Sparco werden vervaardigd! De Sparco Torino autostoel is anatomisch en uiterst comfortabel, dit volledig nieuwe en geraffineerde model wordt gekenmerkt door een exclusief modern design. De rugleuning kan tot op 1 milimeter versteld worden, en heeft de QTS Techniek (quick tilt system) voor snelle terugkeer in de rechtop positie van de autostoelen.

Sparco Torino
rood/zwarte accenten.


Sparco Milano sportstoelen.

Dit zijn een van de meest geavanceerde en regelbare stoelen ooit gemaakt door Sparco. Milano auto stoelen combineren het ultieme in vorm en functie. De Milano is handgemaakt in Italië en heeft verscheidene eigenschappen geïntegreerd om je te verzekeren van de juiste ergonomie, comfort en prestaties. Door de goede zit in de Milano autostoelen heb je de absolute controle over je voertuig.

Sparco Milano rood, alcantara

Sparco Milano blauw alcantara

Sparco Milano Beige leder.

Sparco Milano zwart/grijs alcantara

Sparco Milano zwart Alcantara

 

Monteer je nieuwe autostoelen, dan maak je het plaatje natuurlijk compleet met een bijpassend sportstuur. Op zoek naar goede autostoelen, surf dan eens naar onlinetuning.com! Daar is vast en zeker ook wel een autostoel voor jouw smaak te vinden. Onlinetuning.com heeft een ruim assortiment autostoelen, waaronder merkloze kuipstoelen. Op zoek naar Sparco sportstoelen of kuipstoelen? Surf dan naar Biesheuvel.nl!