admin

Autoverhuur informatie.

Je wilt meer beleven tijdens je vakantie? Met auto huur ontdek je veel meer! Soms is het noodzakelijk als je op zakenreis bent, je bent dan flexibel, onafhankelijk en dat volledig in je eigen tempo. In samenwerking met Alamo Autoverhuur bieden wij je de mogelijkheid online een huur auto te reserveren.

Waar moet je op letten bij auto huur.

Boek de huur vooraf.
Voor vertrek huren is vaak goedkoper dan ter plaatse, vooral in het hoogseizoen.

Let op toeslagen.
Het vergelijken van autoverhuur prijzen is veel werk en lastig. Kijk goed uit of alle toeslagen bij de auto huur prijs zijn inbegrepen. Niet alleen lokale belastingen, maar ook luchthaventoeslag, een onbeperkt aantal kilometers en verzekeringen. Koop je je eigen risico af? Bedenk dat de normale verzekering vaak onvoldoende is: je hebt die CDW–dekking (Collision Damage Waiver) nodig, anders wordt schade erg kostbaar, ook al heb je die niet zelf veroorzaakt.

Auto huur – luchthaven
Op luchthavens betaal je een extra luchthaventoeslag. Misschien is het wel zo handig om eerst met de shuttle naar je hotel te rijden en pas de volgende dag naar een verhuurbedrijf in de stad te gaan. Hiermee bespaar je ook nog eens een dag huur uit.

Controleer het voertuig.
Let bij auto huur op of de brandstoftank wel helemaal vol zit. Breng ieder krasje of deukje vooraf in beeld. En let daarbij ook op de onderkant. Voor je het weet betaal je namelijk de schade van je voorganger. Ga niet off-road rijden, want veel verzekeringen keren dan niet meer uit bij schade. 

Autoverhuur – Volle tank terug.
Je kunt bij auto huur vooraf de tank afkopen, maar dan betaal je voor ongebruikte brandstof, want je brengt hem toch altijd met een restje benzine terug. Bovendien betaal je vaak een duurdere literprijs dan aan de pomp. Nog duurder is de wagen niet afgetankt terug brengen, want dan betaal je arbeidsloon voor het bijvullen. Beter is goed op te letten bij het wegrijden waar het dichtstbijzijnde tankstation is en de auto afgetankt terug te brengen. Bewaar de benzinebon als bewijs.

Voor zorgeloze autoverhuur, surf naar Alamo.nl.

Alamo autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van Vakantie Auto’s.
Indien je op zoek bent naar een voertuig tijdens je vakantie verblijf, dan ben je bij Alamo op het juiste adres. Zij bieden je gegarandeerd de voordeligste auto huur! Met bijna 1500 lokaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van auto huur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto’s aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn. 

Voor zorgeloze autoverhuur, surf naar Alamo.nl