admin

Bandenservice Klaas Van der Eijk

Bandenservice Klaas Van der Eijk is een Bandenwinkel gelegen aan Priel 80 in Hoek van Holland.

Meer informatie over Bandenservice Klaas Van der Eijk in Hoek van Holland

Problemen met je auto? Een APK-keuring nodig of wil je een wrap op je wagen? Bij Bandenservice Klaas Van der Eijk kan het allemaal. Neem contact op met Bandenservice Klaas Van der Eijk en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen. 

Ben jij opzoek naar een Bandenwinkel in de buurt van Hoek van Holland? Dan ben je bij Bandenservice Klaas Van der Eijk op de juiste plek. Bij Bandenservice Klaas Van der Eijk kun je terecht om je auto te laten repareren, een keuring te doen, maar ook als je vloeistoffen bij moet vullen of andere vragen over auto’s hebt.

Deze Bandenwinkel is gelegen aan Priel 80 in Hoek van Holland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoek van Holland of niet, iedereen is welkom bij Bandenservice Klaas Van der Eijk. Je kan Bandenservice Klaas Van der Eijk telefonisch bereiken op: 31 174 388 075 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kvdeijk.nl/

Hoe kom je bij Bandenservice Klaas Van der Eijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bandenservice Klaas Van der Eijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bandenservice Klaas Van der Eijk

Bezoekers bekeken ook