admin

Met Becker Navigatie Traffic Assist rij je nooit meer fout.

Becker levert naast geïntegreerde navigatiesystemen, ook handheld navigatie. Instappen en gaan, heel Europa is onder handbereik en het systeem houdt rekening met de actuele file-informatie. Bij lastige afslagen wordt het juiste baanvak getoond, zodat verkeerd rijden definitief tot het verleden behoort.

De Becker navigatie Traffic Assist heeft een compact formaat en is uitgerust met een 3,5″ touchscreen beeldscherm. De wegeninformatie van Europa is vastgelegd op een 2 Gb SD-kaart. Een TMC-ontvanger voorziet in actuele file-informatie. Een nieuwe functie is de “mooiste route”, die een toeristische route kiest. Tevens waarschuwt het navigatiesysteem bij overschrijding van de geldende maximum snelheid.

De Traffic Assist toont bij lastige afslagen de rijbaan, genoemd:Lane info. Rij je een route met meerdere rijbanen of lastige afritten van snelwegen, dan toont het apparaat de exacte stratenverloop en de exacte rijbaan waarop je moet voorsorteren. Behalve navigatie, kan het navigatiesysteem ook foto-,video- en audiobestanden afspelen via een insteekbare SD-kaart. De kwaliteit van het geluid is goed, dankzij de 4cm grote luidspreker.

Zoek de goedkoopste aanbieder van deze Becker navigatie