admin

In de auto mag het nooit ontbreken aan mogelijkheden om niet alleen de kinderen bezig te houden, maar gewoon iedereen die de behoefte heeft aan het bekijken van een film of gewoon op het internet te kunnen surfen. Een tablet is daarvoor wel geschikt en is het belangrijk, dat het wel op een geschikte manier kan worden bevestigd. Met een tablethouder is dat geen probleem en is het voordeel ook, dat het op verschillende plaatsen in de auto kan gebeuren. Zo zijn er houders die zich stevig op het dashboard laten bevestigen en blijft de tablet daar op zijn plaats, centraal waardoor iedereen op het scherm kan kijken. Voor de passagiers aan de achterzijde, zijn er aparte houders te krijgen en kunnen die worden bevestigd aan hoofdsteunen van de voorste stoelen. Zo een houder is in een handomdraai bevestigd en zijn ze geschikt voor tablets van verschillende afmetingen. De houders kunnen na het gebruik op hun plaats worden gelaten en staan ze nooit in de weg.

NaamGeschikt voor max schermgrootte KleurMateriaalMeer informatie
iPad Houder Auto Hoofdsteun11 inchZwartMetaal/kunstof
Shop4 - Universele Centrale Tablet Houder11 inchZwartKunststof
Stevige Universele iPad/Tablet hoofdsteun houder auto12 inchRoodKunststof
GOOS-E Tablet houder auto11 inchZwart-
Cacious Universele Tablet Houder12 inchZwart-

iPad Houder Auto Hoofdsteun

om het bevestigen van een tablet snel en secuur plaats te laten vinden, is het belangrijk dat iPad Houder Auto Hoofdsteun – Nintendo Switch/Telefoonhouder auto – Zwart wordt aangeschaft en komt het zeker door de wijze waarop het ontworpen is. zo laat de houder zich zonder moeite plaatsen aan de hoofdsteunen en maakt het daarbij niet uit om wat voor model hoofdsteun het wel gaat. Door het slim ontwerp, is de houder op te klappen en kan het ook gewoon meegenomen worden met de tablet. Voor de bevestiging van de tablet zelf zorgen twee brede klemmen en bieden die ook de achterzijde voldoende steun aan de tablet. Naar voren en achteren schuiven en het 360 graden kunnen draaien van de tablet vormt ook geen probleem en mag de juiste kijkpositie vinden daarom nooit een probleem vormen. Alle veranderingen in de positie zijn trouwens eenvoudig te verrichten en zullen dus ook geen probleem vormen voor de kinderen.

Meer informatie & bekijk prijs

Shop4 – Universele Centrale Tablet Houder

Een tablethouder zorgt er in de eerste instantie voor, dat het beeld zonder moeite bekeken kan worden en is het daarom ook handig wanneer de Shop4 – Universele Centrale Tablet Houder Auto Hoofdsteun voor 7-11 inch tablets in de auto wordt geplaatst omdat het ervoor zorgt, dat het beel voor iedereen op de achterzitting te zien is. Wel een goed idee wanneer de kinderen bijvoorbeeld samen een film willen kijken en is de bevestiging zodanig, dat de tablet in het middenn tussen de voorste stoelen komt te zitten. Door midddel van twee stevige klemmen, wordt de tablet vastgehouden en kan het in alle richtingen worden bewogen. Zo kan de tablet 360 graden worden gedraaid en kan de houder door middel van twee haken aan de uiteinden, worden bevestigd aan de hoofdsteunen. De verchroomde delen staan ook nog eens apart in het auto interieur en laat de houder zich na het gebruik met gemak opbergen.

Meer informatie & bekijk prijs

Stevige Universele iPad/Tablet hoofdsteun houder auto

Een tablethouder is altijd handig om gewoon altijd mee te nemen in de auto en komt er zeker wel een moment waarop het van te pas zal komen. Dat zal zeker ook het geval zijn bij de Stevige Universele iPad/Tablet hoofdsteun houder auto en komt dat mede door het klein formaat en eenvoudig ontwerp. Dat weerhoudt deze tablethouder er echter niet van, om stevig te worden bevestigd aan de hoofdsteunen en er ook voor te zorgen, dat de tablet zelf onder alle omstandigheden op zijn plaats wordt gehouden. De tablet kan 360 graden worden gedraait en kan zo altijd een goede kijkpositie worden verkregen. Dat is ook een belangrijke factor die meegenomen moet worden bij de aanschaf van een tablethouder. Geschikt voor tablet van 7 tot 11 inch en vervaardigd uit stevig kunststof. Het is dankzij het slim ontwerp ook niet nodig om zelf te “sleutelen” aan de kijkpositie, maar kunnen de kinderen dat ook eenvoudig zelf doen.

Meer informatie & bekijk prijs

GOOS-E Tablet houder auto

Het is wel apart wanneer zo een tablethouder bestaat uit een flexibele buis omdat die in alle richtingen en bochten gewrongen kan worden en de tablet in elk auto interieur wel in de juiste kijkpositie kan worden geplaatst. DeGOOS-E Tablet houder auto – voorin + achterin – universeel – flexibel – sterk – stabiel – stijlvol kan op de koop toe stevig bevestigd worden aan de rail van de passagiersstoel. Het voordeel van zo een bevestiging is, dat het in staat is om onder alle omstandigheden de houder stevig op zijn plaats te houden en wordt bijvoorbeeld het dashboard zo vrijgehouden. De flexibele arm is toch wel stug genoeg om het gewicht van een iPad dragen en zal er dus geen sprake zijn van het  omlaagbuigen tijdens het rijden. De hals is uitneembaar en is de GOOS-E Tablet houder auto – voorin + achterin – universeel – flexibel – sterk – stabiel – stijlvol geschikt voor tablets van 9 t/m 11 inch.

Meer informatie & bekijk prijs

Cacious Universele Tablet Houder voor Dashboard Auto

Een tablethouder voor in de auto is in veel gevallen nu eenmaal onmisbaar en biedt het de mogelijkheid om zonder de tablet vast te houden, er naar te kijken. Door het centraal te plaatsen, is het scherm voor iedereen in de auto te zien en is dat wel prettig wanneer de kinderen bijvoorbeeld naar een film willen kijken tijdens een lange trip. De Cacious Universele Tablet Houder voor Dashboard Auto – Autohouder o.a. voor iPad (Air) en Samsung Galaxy Tab is aan de voorzijde op het dashboard te bevestigen en vindt dat natuurlijk stevig plaats. Zo zijn er twee bevestigings- of steunpunten aanwezig. De centrale bevestiging vindt plaats aan de voorruit door middel van een zuignap. Om het gewicht van zo een tablet te kunnen dragen en onder alle omstandigheden ervoor te zorgen, dat de tablet niet zal bewegen, is er een extra steunpunt die op het dasboard geplaatst dient te worden. snel te installeren en ook geschikt voor de wat grotere tablets.

Meer informatie & bekijk prijs

Best geteste tablethouder

Een tablet gaat wel vaker mee in de auto en wordt het gebruikt voor het bekijken van films, maar ook om bijvoorbeeld op het internet mee te gaan. Het is in elk geval wel belangrijk, dat er daarbij sprake is van een goede kijkpositie en is dat vooral van groot belang wanneer je met kinderen in de auto reist. Die zullen allemaal wel een goed zicht hebben op het scherm wanneer je de tablet plaatst op de Shop4 – Universele Centrale Tablet Houder Auto Hoofdsteun voor 7-11 inch tablets. Dankzij het centraal kunnen plaatsen van de tablet, is iedereen dan wel tevreden met de kijkpositie. Dat kan ook worden gezegd van de Cacious Universele Tablet Houder voor Dashboard Auto – Autohouder o.a. voor iPad (Air) en Samsung Galaxy Tab om dat die ook op een centrale plek kan worden bevestigd. De zuignap in combinatie met de steun, zorgen voor een stabiele positie van de tablet. Om naargelang jouw zitpositie toch wel altijd niet alleen op het scherm te kunnen zien, maar er ook snel bij te kunnen, is de GOOS-E Tablet houder auto – voorin + achterin – universeel – flexibel – sterk – stabiel – stijlvol te bevestigen aan de rail van de voorste stoelen en kan het dankzij de flexibele hals, naar alle richtingen toe worden gebogen.