Beste Telefoonhouder

Met jouw mobieltje in de hand deelnemen aan het verkeer, zal je niet alleen een fikse boete opleveren, maar brengt natuurlijk ook anderen in het verkeer, in gevaar. Gelukkig mag je wel handsfree bellen en gebruik maken van andere functies zoals navigatie en is een telefoonhouder daarbij onmisbaar. Deze moet er wel voor zorgen dat de telefoon niet alleen stevig vastgehouden wordt, zelfs op een slecht wegdek. Naast het bieden van een stabiele bevestiging van de telefoon, moet de houder zelf ook zodanig bevestigd worden, dat die niet zal losraken of dat er schade zal ontstaan aan het auto interieur. Daar kan er sprake van zijn wanneer  het gaat om een bevestiging aan een ventilatierooster. Deze zijn vrij gevoelig, maar  zijn ze altijd wel binnen handbereik. Ideaal om er een dus een telefoonhouder te plaatsen. Ook andere plekken zijn populair voor het plaatsen van zo een houder en wordt er daarbij gebruik gemaakt van magneten en zuignappen om de telefoon en houder op zijn plaats te houden.  Er zijn ook houders die het mogelijk maken om de mobiel gelijk op te kunnen laden.

NaamGeschikt voor max schermgrootteGeschikt voor merkPlaatsing Meer informatie
Universele telefoonhouder voor in de auto4 inchUniverseel Ventilatierooster
Universele Magneet Telefoon Houder voor in de Auto6 inchApple | Samsung Dashboard
Universele telefoon houder voor in de auto6 inchUniverseel Ventilatierooster
Smart Sensor Draadloze Ventilatie 360 graden Rotatie Autohouder & Autolader-Universeel Dashboard
Baseus Zwarte Magnetic Car Mount Holder6 inchUniverseel Dashboard

Universele telefoonhouder voor in de auto

Een telefoonhouder moet nu eenmaal  in staat zijn om stevig de telefoon tijdens het rijden vast te houden en is het wel belangrijk, dat er wel voor gezorgd wordt dat de telefoon wel binnen handbereik is en je tijdens het rijden niet teveel afgeleid zal worden door naar de telefoon te reiken. Het plaatsen van de telefoonhouder aan de ventilatieroosters is daarom zo populair en komt het omdat die altijd zodanig zijn geplaatst, dat vanuit haast elke zitpositie, ze bereikt kunnen worden. met de het plaatsen van de Universele telefoonhouder voor in de auto aan zo een ventilatierooster, wordt dus gebruik gemaakt van deze  mogelijkheid en zorgt de dik uitgevoerde siliconen achterzijde ervoor, dat het mogelijk is op elk type rooster. Daarbij is er ook geen gevaar op beschadigingen omdat ook het gewicht van de houder en telefoon, gelijk wordt verdeeld. Met dat in orde, wordt de telefoon zelf ook stevig vasthouden dankzij de zacht uitgevoerde houders en zijn die zodanig geplaatst, dat het wegpakken en opnieuw plaatsen van de telefoon, altijd met gemak kan plaatsvinden.

Meer informatie & bekijk prijs

Universele Magneet Telefoon Houder voor in de Auto

Met zo een telefoonhouder in de auto, is het handig om snel weer de telefoon van de houder te halen en te plaatsen. Dat komt door de krachtige magneet die aan de achterzijde van de telefoon geplakt kan worden. De magneet is dun genoeg om onopvallend geplaatst te worden aan de telefoon of zelfs achter de hoes. De houder zelf ziet er compact uit en zal het interieur dus niet zo eenvoudig “ontsieren”. Het wordt bevestigd aan  het ventilatierooster en is de achterzijde slim genoeg uitgevoerd, om te passen op de meeste ventialtieroosters. Daar blijft het stevig zitten en zal het nooit leiden naar een beschadiging.  Verwijderen van de houder is snel gedaan en kan het bijvoorbeeld meegenomen worden om te plaatsen in een andere auto of gewoon een ander ventilatieroster in de auto zelf.

Meer informatie & bekijk prijs

Universele telefoon houder voor in de auto(ventilatie rooster)

Wie op zoek is naar een telefoonhouder die er eenvoudig uitziet, maar toch nog praktisch is, zal de Universele telefoon houder voor in de auto(ventilatie rooster) – (360 graden draaibaar), dan wel de juiste vinden om de telefoon te plaatsen bij het ventilatierooster. Daar dient de houder dan ook bevestigd worden en is de achterzijde dan ook zodanig vormgegeven, dat de houder stevig op zijn plaats wordt gehouden . De telefoon wordt met behulp  van de klauwen vastgehouden en laat de Universele telefoon houder voor in de auto(ventilatie rooster) – (360 graden draaibaar) zich ook met alle gemak draaien in alle richtingen. Ook voor het bekijken van een film of het gebruiken van de navigatie kaart op de telefoon, is deze optie dan ook zeker van toepassing. Geschikt voor telefoons van 4 tot 6.5 inch.  Door de eenvoud van het ontwerp, is de houder ook overal naartoe mee te nemen en is het dus altijd bij de hand.

Meer informatie & bekijk prijs

Smart Sensor Draadloze Ventilatie 360 graden Rotatie Autohouder & Autolader

Dat is gelijk wel een uitgebreide beschrijving voor een telefoonhouder, maar gaat het hier wel om eentje, die wat speciale opties te bieden heeft. Natuurlijk is er de houder zelf die ruim genoeg is om plaats te bieden aan alle gangbare modellen telefoons en ziet de houder zelf er wel heel apart uit. Dat komt door de metaal accenten en zal het gelijk wel opvallen in het interieur. De plaatsing dient aan een ventilatierooster plaats te vinden en is de telefoon daardoor altijd wel binnen handbereik. Extra voor de Smart Sensor Draadloze Ventilatie 360 graden Rotatie Autohouder & Autolader 10W Wireless Charger Snellader, is de optie om gelijk draadloos de telefoon op te kunnen laden. Dat geldt voor alle smartphones met een Qi oplaadfunctie. Er bevindt zich ook een sensor in de houder en zorgt die ervoor, dat het opladen automatisch plaatsvindt zodra het op de houder wordt geplaatst.

Meer informatie & bekijk prijs

BaseusZwarte Magnetic Car Mount Holder

Om de telefoonhouder te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat je de vrijheid hebt om er zelf een plek voor uit te kiezen en laat de Baseus Zwarte Magnetic Car Mount Holder dat wel toe. Het is een houder die met alle gemak op het dashboard of zelfs het raam geplaatst kan worden en kan het magnetisch gedeelte in alle richtingen worden gedraaid. Op het magnetisch gedeelte wordt de telefoon dan bevestigd  en moet speciaal daarvoor een magnetisch plaatje bevestigd worden aan de onderzijde van de telefoon. Om dat het plaatje zo doen is, valt het niet op en kan het ook worden bevestigd aan de binnenzijde van de hoes. Eenmaal aan de houder, kan die dus naar alle richtingen worden bewogen en gedraaid en kan altijd de juiste kijkhoek worden ingesteld. Dankzij de robuuste bouw blijft de telefoon onder de juiste hoek en hoeft die niet steeds weer aangepast te worden.

Meer informatie & bekijk prijs

Best geteste telefoonhouder

Een telefoon in de auto is nu eenmaal niet te vermijden en moet het wel op een centrale plek worden geplaatst waar het altijd binnen handbereik is. Het is daarom niet vreemd, dat de meeste telefoonhouders bevestigd moeten worden aan de ventilatieroosters. Belangrijk daarbij is het wel, dat er geen beschadiging mag optreden aan de nogal gevoelige kunststofdelen van de roosters. De Universele telefoonhouder voor in de auto beschikt daarom over een dik, uit siliconen bestaande, bevestigingsplug. De telefoon zelf wordt door de klemmen stevig vastgehouden. Vrij eenvoudig van ontwerp, maar daarom niet minder praktisch, is de Universele telefoon houder voor in de auto(ventilatie rooster) – (360 graden draaibaar). Deze maakt het mogelijk om de telefoon 360 graden te laten draaien en is dat ook het geval bij de BaseusZwarte Magnetic Car Mount Holder. Bij deze dient er wel een magneetje bevestigd te worden aan de achterzijde van de telefoon. Apart van uiterlijk, maar ook op het gebied van opties, is de Smart Sensor Draadloze Ventilatie 360 graden Rotatie Autohouder & Autolader 10W Wireless Charger Snellader. Deze maakt het voor smartphones met de Qi oplaadfunctie mogelijk, om automatisch bij het plaatsen op de houder, draadloos opgeladen te worden. Aan mogelijkheden voor het uitkiezen van een telefoonhouder dus geen gebrek en passen ze in elk autointerieur.

Tags:
Contactgegevens

E: info@www.cartuning-guide.com