admin

De Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition heeft een heel opvallend rond design.

De technologie van het toestel is gebaseerd op de nauw verwante Lucca 3.5 en geeft de bestuurder nauwkeurige routeaanwijzingen nadat de route is uitgestippeld. Blaupunkt laat zien dat een navigatiecomputer niet alleen praktisch kan zijn, maar ook opvallend mooi kan zijn.

Je kan deze ronde designversie bedienen via het 3.5″ groot aanraakscherm. Het apparaat heeft een gebruikersvriendelijke menusysteem. De Benelux, Frankrijk en belangrijke wegen zijn vooraf geïnstalleerd en 21 landen in West-Europa worden op dvd meegeleverd.

Verder heeft de Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition een;

  • Music Player
  • Photo Viewer
  • Diefstalbeveiliging via pincode
  • Geïntegreerde TMC-ontvanger


Rond design

De Travelpilot Lucca 3.5 en de 3.5 Edition zijn technisch nagenoeg hetzelfde. Het grootste verschil is het design. De 3.5 is een normaal rechthoekig navigatiesysteem, maar de Lucca 3.5 Edition is rond. Verder heeft het apparaat een zwarte behuizing met aluminium accenten. De menu´s zijn modern en zien er high-tech uit. Blaupunkt heeft veel aandacht besteed aan een heldere en duidelijke opzet van de menu-items.

Multimediaspeler
De Lucca 3.5 is tevens voorzien van diverse multimediale functies, je kunt er diverse geheugenkaartjes insteken met daarop je favoriete muziek (MP3/WMA) of beeldmateriaal (JPG/BMP/GIF). Het navigatiesysteem kan hierdoor dienen als portable muziekspeler of digitaal fotoboek. 

Prijzen
De Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition kost plusminus 250 euro en de rechthoekige versie kost zo’n 50 euro minder.