admin

Bluetooth carkit

Als je in de auto nog altijd niet handsfree belt, kun je vroeg of laat een stevige boete verwachten. prent. Een overtreding kost 130 euro. Dat geld kun je beter besteden aan een goede carkit. Een goede carkit hoeft niet zo duur te zijn, dat bewijst Mr Handsfree.nl met de B-Speech carkit. De B-speech kits hebben een perfecte geluidsweergave, doordat de geïntegreerde Digital Signal Processor (DSP) storende achtergrondgeluiden onderdrukt. Er zijn drie types leverbaar.

Model B-Speech Alpha is het topmodel, voorzien van een display voor weergave van het telefoonnummer en/of de naam van de beller. De bluetooth carkit heeft een mooi design en beschikt over een telefoonboek voor 600 telefoonnummers.

Alle informatie wordt weergegeven in een blauw en duidelijk leesbaar scherm, zoals naam + nummer van de opgeslagen contactpersonen, de inhoud van het adresboek, gekozen nummers en ontvangen en gemiste oproepen. Het scherm van 4 regels kan 190° draaien. De display kan ook worden omgedraaid, zodat altijd een correcte weergave van de informatie mogelijk is, afhankelijk of de B-Speech Alpha aan de zonneklep hangt of op het dashboard is bevestigd.

Voor de informatie bestaat een keuze uit 6 talen. Met het OPP of AT commando, kunnen via Bluetooth maximaal 600 contactpersonen in alfabetische volgorde worden overgenomen in de B-Speech Aplha. Door de eenvoudige menustructuur is dit een simpele handeling. De duidelijke en ergonomische vormgeving verzekeren een makkelijke bediening van deze bluetooth carkit, ook tijdens het rijden. 

Goedkopere modellen zijn de B-Speech Alpha Base en de B-Speech Caran. De prijzen lopen van 75 tot 100 euro. Veel minder dus dan de boete voor niet handsfree bellen.

De B-Speech bluetooth carkit is te koop bij mr. Handsfree.