admin

[vc_row][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1499436669549{padding-right: 25px !important;}” offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1498318207858{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text]BMW gaat meer modellen komen binnen de hybride aandrijflijn. Naast de X6 en de ActiveHybrid uit de 7-serie zal het gamma van BMW aardig uitgebreid gaan worden. Bij de persintroductie van de X1 is er aangekondigd dat ook modellen in de 1 en 3 serie in de toekomst leverbaar gaan worden als hybride.

Ook van de 5-serie en de andere X-modellen zijn een versie met verbrandingsmotor en elektromotor gepland. De eerste hybrides van BMW zijn de 7-serie ActiveHybrid en de X6 met dezelfde toevoeging. Met de Vision EfficientDynamics lichtte BMW al een tipje van de sluier op van wat we in de verdere toekomst op aandrijfgebied kunnen verwachten.

Allereerst zullen er volledige hybrides op stapel komen maar later zullen hier ook de plug-in versies bij komen. Bij deze laatste springt een verbandingsmotor bij als de accu’s leeg zijn zodat u niet onverwacht stil hoeft komen te staan.

 

 

 

 

 

BMW brengt verder elektrische modellen onder de naam project i op de markt. Daar zit ook een geheel elektrische stadsauto bij. De eerste elektrische auto van het concern rijdt al in een testproject; onder meer in Berlijn, de Mini E.

De volgende stap gaat volgens BMW zijn het rijden op waterstof zodat er een schone mobiliteit ontstaat. Zij hebben al aangetoond dat het mgoelijk is met de Hydorgen 7 die over een V12 motor beschikt die volledig op waterstop loopt. Hier zullen nog een aantal dingen aan verbeterd moeten worden maar de stappen zijn gezet.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1499436626592{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1498320239099{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][tek_calltoaction cta_icon_type=”no_icon” cta_title=”Ontvang een offerte” cta_subtitle=”Volledig gratis & vrijblijvend” cta_box_color=”#f7f7f7″ cta_button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.cartuning-guide.com%2Fnaar%2FOfferte-aanvraag||target:%20_blank|” cta_button_text=”offerte aanvraag”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″][vc_wp_custommenu title=”Menu” nav_menu=”38″][/vc_column][/vc_row]