admin

Senko Magical Carbon folie is 100% carbonvezel in een stickervel vorm.

De carbonfolie is gemaakt van 100% koolstofvezel met een heldere flexibele coating en hierdoor het mooie patroon goed weergeeft en op de achterzijde een lijmlaag die direkt op bijna alle ondergronden hecht. Let op: Dit zijn dus geen harde platen alleen vlak te gebruiken carbonvezel platen.

De carbonfolie is perfect toe te passen voor bijna alle delen van auto, motor etc, de carbon folie is simpel te verwerken met mes en/of schaar, maar ook met een speciale plotter (snijmachine) te bewerken. Zodoende zijn dus eigen logo’s, teksten, afbeeldingen tot hele autobekledingen te verwezenlijken! Het oppervlak is afgewerkt in de echte carbon look dus geen spiegelglad effect.

Dit Mirror shine effect is eventueel met een kwaliteits blanke lak te verwezenlijken! Waardoor deze carbonfolie film dus ook al bij het spuiten van de auto gebruikt kan worden, wat een groot scala aan mogelijkheden biedt.

De carbon folie is van echte koolstof gemaakt met grote duurzaamheid en uitstekende adhesie.

Er zijn heel wat imitaties van deze carbonfolie film die langzaam bleek worden en na geruime tijd ook loslaten. De folie is aan de achterkant voorzien van kleefstof. het pakket wordt inclusief sjabloon geleverd. Dit helpt bij het voorsnijden (schaar of een scherp mesje) en fouten te voorkomen.

Een van de unieke kenmerken van deze ‘Magical Carbonfilm’ is dat het rekbaar is en je hierdoor ook de moeilijk bereikbare plaatsen kunt beplakken. De folie rekt mee als je het met een föhn verwarmt. Pas op verwarmen niet verhitten!!

De folie beschadigt je lak niet, mits je autolak in een goede conditie is. Een van de doelstellingen van de carbonfolie is om beschadigde en/of bekraste oppervlakken te behandelen. De carbon folie kan probleemloos op de motorkap toegepast worden, het is bestand tegen een temperatuur van 105°C. Maar de bevestiging zal afhankelijk van de vorm van het oppervlak, moeilijker danwel makkelijker zijn.

De carbon folie:

 

 • wordt per stuk verkocht/verpakt.
 • 3 maten: Klein 200 x 240mm – Middel 240 x 600mm –
  Groot 480 x 600mm
 • Op bestelling ook vellen leverbaar tot maximaal 1800x900mm
  (prijs op aanvraag)
 • Dikte 0.3 – 0.4 mm en dus voor vele mogelijkheden te gebruiken.
 • Levensduur onder normale omstandigheden 5 jaar, het behoudt
  zijn kleur en glans.
 • Carbonfolie is geschikt voor bijna elk automodel, zolang het volume het toestaat

Een handleiding voor eenvoudige
montage is hier te downloaden.

Voor meer informatie over deze schitterende carbon folie zie www.shop.senko.com 
Voor eventuele vragen en/of bestellingen van deze carbonfolie kun je ook bij Dax-tuning.nl terecht!
Dax-tuning.nl heeft het dealerschap voor Nederland en de Benelux!