admin

Er is ontzettend veel te koop op het gebied van carstyling.

Zoals auto styling met spoilers – bumpers – sideskirts – vleugels – dikke spatborden – verlichting etc. Hierbij moet je wel aan de veiligheids voorschriften houden, geen scherpe en/of uitstekende delen aan de auto. Er zijn veel bedrijven gespecialiseerd in carstyling, of bedrijven die onderdelen daarvoor verkopen.

Al deze carstyling producten hebben een perfecte pasvorm en zijn eenvoudig te monteren.

Bumpers worden op de originele fabrieks bevestigingspunten van de auto gemonteerd en hoeven dus niet over de originele bumpers verlijmd te worden. De originele bumper kan dus zonder problemen terug geplaatst worden. Dus bij verkoop is de auto weer onbeschadigd terug te bouwen naar het origineel. Bij oudere modellen wordt het d.m.v. een lijm/schroef montage gemonteerd. Overweeg je carstyling, let dan op dat je geen nep auto styling artikelen koopt, want vaak past het niet.Carstyling met auto spoilers en bumpers

Spoilers zijn gemaakt van ABS of polyester. Polyester heeft als voordeel dat het gemakkelijk te bewerken
is en eenvoudig te repareren valt als je schade hebt. De kwaliteit van polyester kun je goed beoordelen door
er goed naar te kijken. Je moet goed kijken als de aanzichtzijde strak en gelijkmatig is, en dat het carstyling materiaal overal even dik is, kijk goed of de randen niet kartelig of brokkelig zijn.

<< Uw auto styling bedrijf op deze pagina? >>

Als er te weinig harder is gebruikt kan het materiaal gaan werken in de brandende zon. ABS daarintegen is makkelijker te bewerken voor een spuiter, maar heeft als nadeel dat het niet te repareren valt. Bij een slechte pasvorm valt er dus weinig aan te doen.

 

 

RideTones – Get Noticed!
You’ve customized the look, now customize the sound!

Carstyling d.m.v. Lambo Doors.

De nieuwste rage op dit moment zijn vleugeldeuren, ook wel Lambo Doors genoemd. In principe gaan de
deuren bij het openen een stukje naar buiten, voordat je ze naar boven kunt drukken, dat betekent natuurlijke een zware belasting voor de ophanging, denk alleen maar aan het gewicht van de deur. Om problemen te voorkomen met de ophanging zijn er scharnieren van zeer hoge kwaliteit gebruikt, want de Lambo doors
moeten natuurlijk wel jarenlang probleemloos blijven functioneren zonder lekkages, geklapper en slecht
sluitend hang- en sluitwerk.

Vandaar ook de hoge prijs van deze carstyling.

De ombouw van je deuren naar Lambo doors is niet al te ingrijpend, maar is nog wel een hele klus, waarbij je heel nauwkeurig moet werken. Als je weinig sleutelervaring hebt moet je er niet aan beginnen. De originele bedrading kan soms blijven zitten, als de bedrading wel verlegt moet worden is er een kabel verlengingssetje voor te leveren. Lambodoors.nl kan al voor veel auto’s Lambo doors leveren. Kijk eens op Lambodoors.nl als op jouw auto ook Lambo doors gemonteerd kunnen worden.

 Zijn er voor jouw auto geen vleugeldeuren beschikbaar?? 
Klik dan hier!! 

Als carstyling goed moet gebeuren, dan moet bijna de gehele auto gedemonteerd worden.

Het uitbouwen van je auto is een hele klus, die je waarschijnlijk beter aan een auto styling bedrijf kunt overlaten. Bij de betere styling uitbouwsets bijvoorbeeld worden de complete voorspatborden vervangen i.p.v. opplakpanelen. Dan moet je eerst de originele eraf slijpen, de uitslag van de wielen moet worden opgemeten en gecontroleerd met de nieuw te monteren wielen, om te voorkomen dat de wielen later niet aanlopen aan de de nieuwe spatborden. Dat zijn geen doe-het-zelf klusjes, dit kun je dus beter aan een carstyling bedrijf overlaten.

Andere manieren van optische auto styling zijn, het aanbrengen
car striping

Of een airbrush afbeelding op je auto te laten spuiten.

Carstyling met raamfolie geeft je auto een exclusieve look en het werkt ook nog eens zon- en inbraakwerend.


Carstyling onder de motorkap

Het uiterlijk van de motorruimte moet er gewoon goed uitzien.

Als je de auto gaat over spuiten dan is natuurlijk het mooiste als je de motorruimte ook in dezelfde kleur overspuit, onderdelen zoals kleppendeksel, veerpootbrug, accubak, etc kun je verchromen. Leidingen en koelslangen kun je voorzien rvs mantels, ze zijn te verkrijgen in rood, blauw en blank. Ze zijn zelf eenvoudig te monteren met bijbehorende fittingklemmen. Je kunt ook nog kiezen voor koperen remleidingen die je vrij gemakkelijk kunt polijsten, dat oogt werkelijk fantastisch.

Maak het met carstyling niet te druk.

Maar kies voor een of twee kleuren die goed bij elkaar passen, aan gevuld met chroomwerk en/of rvs. Werk de bedrading mooi strak weg, de bougiekabels bijvoorbeeld kun je mooi wegwerken met een bougiekabelbrug. Het is wel veel werk maar het ziet er fantastisch mooi uit.

Bonrath heeft carstyling artikelen voor onder de motorkap: de accu kun je wegwerken met een gepolijste deksel.

De Bonrath PowerLift opent eenvoudig de motorkap. Nooit meer zoeken onder de kap waar de stang ook alweer zit.

De schokdemper moeren kun je wegwerken met een gepolijste kap.