admin

 

Chiptunen Alfa Romeo 
Chiptuning Audi 
Chiptuning BMW
Chiptuning Chevrolet
Chiptuning Citroen
Chiptuning Dogde
Chiptuning Fiat
Chiptuning Ford 
Chiptuning Honda 
Chiptuning Hyundai 
Chiptuning Isuzu
Chiptuning Iveco
Chiptuning Jaguar 
Chiptuning Jeep
Chiptuning Kia 
Chiptuning Lancia
Chiptuning Land Rover
Chiptuning Lexus
Chiptuning Mazda
Chiptuning Mercedes 
Chiptuning Mini
Chiptuning Mitsubishi
Chiptuning Nissan
Chiptuning Opel
Chiptuning Peugeot 
Chiptuning Renault
Chiptuning Rover
Chiptuning Saab 
Chiptuning Seat 
Chiptuning Skoda
Chiptuning Smart
Chiptuning Ssangyong
Chiptuning Suzuki 
Chiptuning Toyota 
Chiptuning Volkswagen
Chiptuning Volvo


Waarom staat uw model niet in de lijst? 
Helaas, niet alle automotoren zijn goed te chiptunen. Dat kan om diverse reden zijn: Een nieuw model of motor! Ventura Tuning kan nog bezig zijn met de ontwikkeling van een tuning programma om uw auto te kunnen chiptunen. Pas als deze helemaal getest en goed bevonden is door Ventura Tuning zal deze op de website worden aangeboden. De website wordt dagelijks bijgewerkt, bij twijfel kunt u een e-mail sturen of bellen met Ventura Tuning.

Kleinere benzine motoren.
Bij Ventura Tuning hebben ze de ervaring dat ook bijna alle kleinere 4 cilinder benzine motoren, denk dan aan een 1.4 of 1.6 goed te chiptunen zijn. Theoretisch gezien is deze motor te chip tunen maar in de praktijk kan de winst bijzonder tegenvallen. Bij het tunen van dit soort motoren kan de trekkracht in het hogere toerental, rond de 6000 Rpm met hooguit 7% meer zijn toegenomen. Ventura Tuning is van mening dat een dusdanig lage prestatie verbetering onvoldoende is en ontwikkeld daarom maat producten die wel als volwaardig tuning product aangeboden kunnen worden.

Neem bijvoorbeeld de Golf 7 van Volskwagen! Allemaal nieuwe benzine motoren en 1 voor 1 goed te tunen door Ventura Tuning. Meer informatie vindt u hier: Chiptuning Golf 7

Hybride of Processor computer.
Sommige motormanagents zijn niet te openen of niet toegankelijk met het huidige apparatuur. Ook bestaan er management met processors, denk dan aan Japanse automerken. Deze processors beschikken niet over software die aangepast kan worden zoals dat bij het echte chiptunen gebeurd.

Er is nu ook voor verschillende Hybride motoren chiptuning verkrijgbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van Chiptuning Golf 7 GTE 204 PK 1.4 TSI?

Mechanische Brandstofpomp.
Sommige auto’s beschikken over een mechanische brandstofpomp die niet van uit het motor management wordt aangestuurd. Daarom kan dit niet doormiddel van chiptuning worden beïnvloed. 
Venturatuning.nl is gespecialiseerd in OBD en chip tuning voor alle merken waarbij chiptunen mogelijk is en als extra service kunt u de chiptuning altijd gratis testen.