admin

De Hyundai KONA is een slank en verfijnd model uitgerust met nieuwe en vernuftige technologie. Denk hierbij aan geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties. De Hyundai KONA is beschikbaar met een brandstofmotor maar kent ook een breed scala aan geëlektrificeerde aandrijflijnen waarmee je verder komt met minder benzine.

De Hyundai KONA is al op de markt sinds 2017. Dan wordt hij als een van de compactste SUV’s toegevoegd aan de modellen van Hyundai. De Hyundai KONA valt in het B-SUV-segment, waar in korte tijd een hele hoop nieuwe modellen gelanceerd worden. De modelnaam Kona is afgeleid van een regio op het eiland Hawaii. In Portugal heet de auto Hyundai Kauai, om de reden dat ‘cona’ in het Portugees een vulgair woord is voor ‘vulva’.

De Hyundai KONA familie bestaat uit de volgende vier modellen:

De KONA Electric

De Hyundai KONA Electric heeft alles te bieden wat je zoekt in een volledig elektrische auto: een gunstige actieradius, een rijk en veelzijdige standaarduitrusting, een slim infotainmentsysteem en een comfortabele hoge zit en instap. Deze compacte SUV  is beschikbaar met 16 % bijtelling is verkrijgbaar met keuze uit twee krachtige accupakketten (40 kWh en 64 kWh), waarvan de krachtigste versie een riant rijbereik heeft tot wel 484 km (WLTP).

De KONA Hybrid

De Hybride variant van de Hyundai KONA biedt een combinatie van de pluspunten van een zuinige brandstofmotor met de trekkracht van een elektromotor en onderscheidt zich door zijn lage brandstofverbruik. De efficiënte hybride-aandrijflijn in deze compacte SUV is standaard aangesloten aan een automatische transmissie. De accu laadt automatisch op door de energie die wordt opgewekt tijdens uitrollen en remmen.

De KONA

De Hyundai KONA voldoet aan alle verwachtingen van een robuuste SUV. Hij is modern en combineert de stoere uitstraling van een offroader met de nieuwste en slimste technologieën en geavanceerde veiligheidssystemen. De 48-volt mild hybride-techniek op de 1,0-liter T-GDI-benzinemotor zorgt voor een flinke beperkend brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

De KONA N Line

Een van de sportiefste modellen in het segment van compacte SUV’s is toch wel de Hyundai KONA N Line. Een dubbele uitlaat, stoere 18-inch lichtmetalen wielen, indrukwekkende luchtinlaten, een opvallende diffuser en speciale N Line accenten in de cockpit. De KONA N Line wordt aangedreven door een sportieve 120 pk (88 kW) sterke 1,0-liter turbobenzinemotor.

De Hyundai KONA is zowel nieuw als tweedehands auto beschikbaar en bij de Hyundai dealer online of in de showroom te vinden. Bestel de KONA nu en maak gebruik van de € 1.000 Smart bonus.