admin

Als je op zoek bent naar een zakelijke auto dan wil je misschien wel een auto die past bij de uitstraling van je eigen bedrijf. Voorkeuren zoals de stijl, ruimte, maar ook de snelheid van je zakelijke auto kunnen belangrijk zijn. Bij een leasemaatschappij heb je alle mogelijkheid om een snelle zakelijke auto te kiezen die past bij jouw voorkeuren. Check hier dé perfecte zakelijke auto’s als je een liefhebber bent van snelheid.

Audi
Bij de combinatie van een zakelijke auto en snelheid zijn het design en de uitstraling ook belangrijke aspecten. Een Audi is één van de perfecte zakelijke auto’s die deze elementen combineert, zoals een Audi A1 of een Audi A4 die extra veel ruimte biedt. Zo voorziet dit automerk niet alleen in een optimale snelheid, maar is er tevens sprake van een sportief uiterlijk en een zakelijke stijl. Ideaal dus als je als zakelijke rijder snelheid wenst en sportief voor de dag wilt komen. Wil je op en top luxe rijden in een Audi, dan kom je als ondernemer in een Audi A8 meer dan prima voor de dag.

BMW
Een BMW is eveneens een perfecte zakelijke auto als je een ondernemer bent die van snelheid houdt. Het automerk heeft net even ander kenmerken dan Audi, waarbij het design eerder robuust en stoer te noemen is. Zo is er voor elke zakelijke rijder die van snelheid houdt een passend automerk beschikbaar. Uiteraard is er rekening te houden met de voorkeur voor een specifiek design net als met de ruimte, type en de kleur. Een BMW 2 serie voorziet bovendien in optimaal comfort met een verhoogde daklijn in combinatie met verhoogde portieren. Zo is een BMW 1 serie eveneens een populaire zakelijke leaseauto en heeft een BMW 4 serie Gran Coupé een elegant design en biedt deze auto verrassend veel ruimte.

Mercedes
Een Mercedes is een voorbeeld van een automerk dat staat voor een zakelijke stijl en voor snelheid. Logisch dus dat een Mercedes ook tot het rijtje met perfect zakelijke auto’s behoort. Mercedes is een automerk dat enorm veel mogelijkheden biedt. Uiteraard is het ideaal om als zakelijke rijder de keuze voor zakelijke lease te maken, zoals bij ALD Automotive. Dat maakt het extra aantrekkelijk om in een snelle auto te rijden, zoals in een Mercedes Limousine die in verschillende modellen beschikbaar is. Overigens geldt dat eveneens voor de Coupé serie van Mercedes die uitermate geschikt zijn voor snelle zakelijke rijders.