admin

Leasen, een steeds bekender begrip. Waarom nog een auto kopen als veel bedrijven aanbieden om het te kunnen leasen? Leasen is misschien niet goedkoop, maar als je beseft welke zorgen je niet meer hoeft te dragen, dan wordt het toch wel heel interessant. Zakelijk leasen krijgt steeds meer populariteit, maar wat is zakelijke shortleasen precies en wat zijn de voordelen ervan? Het antwoord zit het voor een groot gedeelte al in de naam, voor een korte periode zakelijk leasen. Ziet u op tegen een lang leasecontract en is dit wat u tegenhoudt om met leasen te beginnen? Dan zou zakelijk shortleasen voor u de perfecte oplossing kunnen zijn. In dit artikel worden voordelen van het shortleasen in kaart gebracht.

Waarom zakelijk shortleasen?

Voor een korte periode een auto leasen omdat u een periode in het buitenland gaat werken? Zakelijk shortleasen kan een ideale uitkomst bieden voor een korte periode bij verschillende situaties. Een shortlease bedrijf geeft u mensen die nog geen vast contract hebben getekend of zelfstandig ondernemers relatief eenvoudig de mogelijkheid toch een zakelijke auto te leasen. Heeft u een korte interim opdracht waarvoor vervoer nodig is? Kijk dan eens naar shortleasen. Leasen voor een lange periode brengt in veel gevallen onnodige risico’s met zich mee of is gewoon niet haalbaar.

Alle voordelen van zakelijk shortlease

Kiest u voor shortlease? Dan kun je onnodige financiële risico’s voor jezelf uitsluiten. Je vraagt je misschien af waarom? Dit komt omdat shortlease zakelijk gebruik maakt van een korte minimale leaseperiode. Niet alleen de periode kan erg kort zijn, ook de opzegtermijn is na één maand dagelijks opzegbaar. Bij deze flexibele full-service lease kun je zelf de looptijd bepalen, zolang je maar minimaal één maand leaset. Dit is samen met nog een aantal voordelen een groot verschil tegen opzichte van kopen. Dit is niet het enige voordeel van zakelijke shortlease, er zijn nog meer voordelen die shortlease erg interessant maken. Een shortlease bedrijf kan vaak direct uit voorraad leveren zonder lange wachttijden, het bedrijfsvermogen kan behouden worden voor andere mogelijke investeringen, je hebt de beschikking over een zakelijke auto zonder de financiële risico’s te nemen, een full-operational lease waar u alleen hoeft na te denken over de brandstof en daarbij krijgt u één overzichtelijke factuur per maand.

Zakelijke shortlease kan een goede uitkomst bieden in veel verschillende situaties. Zowel voor een medewerker of een zelfstandig ondernemer. Nu je weet wat de voordelen zijn, kun je de correcte afweging maken en de juiste beslissing nemen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.shortlease123.nl/shortlease-zakelijk/.