admin

Elke autoliefhebber heeft zijn droomauto. Die ene auto die ze op een dag willen bezitten, koste wat het kost. Terwijl de meesten van ons alleen maar kunnen fantaseren over het bezit van deze zeldzame en exotische superauto’s, zijn er een paar uitverkorenen die de middelen hebben om het ook echt te laten gebeuren. 

Dus, wat is de duurste auto in de wereld? Volgens recente berichten gaat die eer naar de Bugatti Chiron Sport, die verkocht wordt voor maar liefst 3,9 miljoen dollar. Lees verder om meer te weten te komen over dit ultraluxe voertuig en enkele van zijn naaste concurrenten.

De Bugatti La Voiture Noire is de duurste auto ter wereld. Hij is gemaakt als eenmalig exemplaar en is niet te koop. Volgens de geruchten kost hij ongeveer 19 miljoen dollar.

De La Voiture Noire (of “Black Car”) werd onthuld op de 2019 Geneva Motor Show. Het is een unieke auto, gestileerd naar de Bugatti Type 57 SC Atlantic, waarvan er ooit slechts vier zijn gemaakt. De nieuwe auto is een eerbetoon aan dat klassieke ontwerp, maar met enkele bijgewerkte functies en moderne voorzieningen.

De La Voiture Noire wordt aangedreven door een 8-liter W16 motor, en kan snelheden bereiken tot 236 mph. Het is zeker niet uw gemiddelde familie sedan! Bugatti La Voiture Noire is de duurste auto ter wereld. Hij werd gemaakt om de 110e verjaardag van Bugatti te herdenken. De auto is eigendom van een anonieme koper die er 19 miljoen dollar voor betaalde op een liefdadigheidsveiling. 

De opbrengst van de veiling ging naar hulp aan slachtoffers van de natuurbranden van 2016 in Californië. La Voiture Noire is een unieke auto die is ontworpen en gebouwd met als enige doel de meest luxueuze en exclusieve auto ter wereld te zijn. Enkele van zijn unieke kenmerken zijn een carrosserie van volledig koolstofvezel, een 6,3 liter W16-motor met 1500 pk en een topsnelheid van 261 km/u.

Hij is ook uitgerust met allerlei luxueuze voorzieningen, waaronder lederen zetels, koolstofvezel bekleding en een dashboard van 24k goud. Bugatti La Voiture Noire is bijzonder omdat het de duurste auto is die ooit is verkocht. Hij werd geveild voor € 16 miljoen ($ 18 miljoen) op de 2019 Geneva Motor Show. Deze auto is ook uniek omdat het een one-of-a-kind is. 

Bugatti heeft maar één La Voiture Noire gemaakt, en die is niet te koop. Dus als je op zoek bent naar een unieke en luxueuze auto, dan is dit de auto om te krijgen!

Voor de prijs van een Bugatti La Voiture Noire, zou je echter een heel wagenpark kunnen kopen! Dat is gewoon veel te duur voor de doorsnee consument. Tuurlijk, het is een mooie auto en zo, maar het is gewoon niet zoveel geld waard naar de mening van de doorsnee consument. Alleen omdat iets zeldzaam of exclusief is, wil nog niet zeggen dat het buitensporig veel geld waard is. 

Er zijn genoeg andere auto’s die net zo mooi zijn, maar die niet zo’n hoog prijskaartje hebben. Dus nee, zoveel geld is het niet waard voor de doorsnee consument.

Dus, wat is de duurste auto ter wereld? De Bugatti La Voiture Noire. Met een prijskaartje van $ 19 miljoen, is het geen wonder dat deze auto “de mooiste ooit gemaakt” wordt genoemd Hoewel hij buiten het bereik van de gemiddelde consument ligt, is het zeker de moeite waard om hem eens te bekijken als je de meest luxueuze en high-end auto’s van dit moment wilt zien.