admin

Garage Van Dijk Sassenheim

Garage Van Dijk Sassenheim is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industriekade 34b in Sassenheim.

Meer informatie over Garage Van Dijk Sassenheim in Sassenheim

Problemen met je auto? Een APK-keuring nodig of wil je een wrap op je wagen? Bij Garage Van Dijk Sassenheim kan het allemaal. Neem contact op met Garage Van Dijk Sassenheim en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen. 

Ben jij opzoek naar een Autobedrijf/Garage in de buurt van Sassenheim? Dan ben je bij Garage Van Dijk Sassenheim op de juiste plek. Bij Garage Van Dijk Sassenheim kun je terecht om je auto te laten repareren, een keuring te doen, maar ook als je vloeistoffen bij moet vullen of andere vragen over auto’s hebt.

Deze Autobedrijf/Garage is gelegen aan Industriekade 34b in Sassenheim. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sassenheim of niet, iedereen is welkom bij Garage Van Dijk Sassenheim. Je kan Garage Van Dijk Sassenheim telefonisch bereiken op: 31 252 227 628 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://garagevandijk.nl/

Hoe kom je bij Garage Van Dijk Sassenheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Van Dijk Sassenheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Garage Van Dijk Sassenheim

Bezoekers bekeken ook