admin

Handsfree bellen zonder een goede carkit of headset is levensgevaarlijk. Bovendien is het wettelijk verboden. Een overtreding kost 140 euro. Zonde van het geld, zeker omdat handsfree niet zo duur neer is en bovendien veel gemak geeft. Een goed alternatief is de Solar BT carkit. De Solar BT carkit communiceert draadloos via Bluetooth met de telefoon en omdat de Solar BT zijn voeding krijgt via geïntegreerde zonnecellen is hij 100% draadloos.

Geen voedingskabel nodig.

De Solar BT krijgt zijn voeding via geïntegreerde zonnecellen. Als je de Solar BT de eerste keer gebruikt, laad je hem op via de sigarettenaansteker. Daarna zorgt de zon voor het bijladen van de accu. Een volle accu is goed voor een standby-tijd van 600 uur en 15 uur spreektijd.Handsfree bellen met DSP-technologie

De Solar BT is mooi vormgegeven slechts 13mm dik en heeft de grootte van een bankpasje. Hij past in de bijgeleverde houder die met zuignapjes tegen de voorruit klemt. De geïntegreerde luidspreker beschikt over DSP-technologie. Dit staat garant voor een goede geluidskwaliteit met onderdrukking van echo en omgevingslawaai.

Met een grote toets voorop de Solar BT connect je de carkit met de telelefoon, neem je het gesprek aan en beëindig je het telefoongesprek. Telefoonnummers automatisch kiezen via spraakherkenning is ook mogelijk, mits je toestel daarvoor geschikt is. Aan de zijkant van de Solar BT zit de volumeregeling. 

Meer informatie over deze manier van handsfree bellen vind je op solarcarkit.nl. De prijs bedraagt nog geen 80 euro.