admin

Met de funradio van JVC KD-AVX33 kun je bellen, sms-en, je iPod beluisteren en een dvd-tje bekijken. Door middel van een USB-aansluiting kun je er zelfs een externe harddisk op aansluiten. De KD AVX33 heeft een compact enkel-DIN-formaat, maar heeft wel een groot lcd-breedbeeldscherm. Daarop worden films van dvd prachtig weergegeven. Het is mogelijk om op het apparaat een extra scherm aan te sluiten, zodat de passagiers achterin dankzij de Dual-Zone-functie een film kunnen kijken, terwijl jij en de passagier voorin naar hun favorite muziek luisteren.

Waar vind je de goedkoopste JVC KD-AVX33

Door middel van een USB-poort kun je er externe apparatuur zoals een harde schijf voor muziekopslag op aansluiten. De KD-AVX33 heeft een giga MP3-functie (MP3 op dvd). Op één dvd passen wel 2500 muziek nummers in MP3-formaat.

Handsfree bellen

Zelfs voor het bellen in de auto biedt de KD-AVX33 uitkomst. De bluetooth-bediening is standaard en sms-jes worden duidelijk op het scherm weergegeven. De Funradio kan tot 5 mobieltjes herkennen, vooral handig als meerdere personen de auto gebruiken. Hij is tevens extra uit te rusten met een camera voor in de achterbumper en een iPod-adapter.