admin

JVC navigatie – De KV-PX9 is een mobiel navigatiesysteem.

JVC wil met zijn eerste mobiele navigatiesysteem meer doen dan enkel de weg wijzen. De ingebouwde harde schijf van 20GB is voldoende groot voor het opslaan en afspelen van een hele collectie muziek, foto’s of videobestanden. Door de usb-aansluiting en het SD Card-slot is het overzetten van die bestanden kinderspel. De harde schijf bevat navigatie kaarten voor heel Europa en meer dan een miljoen Points of Interest (POI).

De portable JVC navigatie KV-PX9 annex muziek/film/fotoserver is voorzien van een ingebouwde GPS-antenne (extern is mogelijk), stereospeakers, accu en een hoofdtelefoon-, USB 2.0- en lijn-aansluiting en is hierdoor geschikt voor uit en thuis.

Waar vind je de goedkoopste KV-PX9.

De snelle Hard Disk is verdeeld in een navigeer (3D)- en een muziekserver/film/foto opslag deel. Deze data kan via de USB ingang of het SD-cardslot worden geladen. Het heldere touch-screen LCD-scherm zoomt tijdens het navigeren, afhankelijk van de snelheid en verkeerssituatie, automatisch in en uit. Tijdens het navigeren met de KV-PX9 van JVC geven de stereospeakers in de Navigator een heldere stem weer en kan de muziekserver zijn MP3’s desgewenst weergeven via de bestaande autoradio. De CC converter is uniek en functioneel als ‘digitaal schoonmaakbedrijf’ voor matige MP3 muziek-files.

Waar vind je de goedkoopste JVC navigatie.

Het navigatie systeem wordt geleverd met zuignap, aanstekeradapter en houder. Verkrijgbaar in zilverkleurige of zwarte versie. Met stereoluidsprekers, aanraakscherm van 3,5″ (320 x 240 pixels) en bestemmingsgeheugen.