admin

Laser uitlaten – Er zijn vele redenen om je originele uitlaat te vervangen door een Laser!

Hun uitlaten zijn zo ontworpen dat ze onder verschillende carrosserieën een aanvulling zijn en ze zijn herkenbaar aan de uitstekende kwaliteit. Een Laser uitlaat is gebouwd voor prestatie. Elke uitlaat wordt uitgebreid getest alvorens die in productie wordt genomen. F1 Laser uitlaten staan bekend om hun diepe geluid, het geluid kun je eventueel dempen met een DB-killer. Voor de productie wordt alleen de beste kwaliteitsmaterialen gebruikt, voor een uitlaat de fabriek verlaat heeft het diverse kwaliteitscontroles ondergaan. Dit betekent dat je met aankoop van een Laser verzekerd bent van een kwaliteitsproduct!

De F1 uitlaten van Laser zijn voorzien van een dB-killer die het geluid dempen, voor een dieper en donker geluid kan deze dB-killer worden verwijderd. Het is niet noodzakelijk om de motor opnieuw af te stellen, Laser uitlaten zijn ontworpen voor maximale prestatie verbetering zonder dat je motor opnieuw hoeft af te stellen, al hoewel een verfijnde afstelling wel leidt tot betere prestaties. 

<< Uw bedrijfsnaam op deze pagina? >>

Een open luchtfilter.

  • Voor iedere motor of het nu een diesel of benzine is, is het belangrijk dat hij zoveel mogelijk lucht krijgt en zou koud mogelijk.
  • Zorg altijd dat er een schone filter in het luchtfilterhuis zit.
  • Plaats de luchtfilter in een koele en stofvrije omgeving.
  • Met een verkeerd geplaatst luchtfilter lever je met een toename van elke 10°C een 1% van je vermogen in. Een verkeerd geplaatst luchtfilter ruïneert dus je performance.

Laser uitlaten – Verschillende geluiden – verschillende dempers.

Een adsorptiedemper heeft een diepe klank, een reflectiedemper daarin tegen heeft een scherp geluid. Wat is de oorzaak van de grote verscheidenheid in geluiden van de verschillende demper soorten? De klank van een absorptiedemper hangt van de absorptiecapaciteit af. Het scherpe geluid wordt door de demper geabsorbeerd waarna het geluid als een diepe klank de demper uitgeblazen wordt. Trouwens de lengte en diameter van de binnenste buis van de Laser uitlaten heeft ook invloed op het geluidsniveau.

Wat is het grote verschil tussen een demper voor een turbo motor en een atmosferische motor?

In het geval van geen weerstand zal de turbomotor de beste prestaties halen. Zonder enige weerstand zal de turbo 2x zo snel accelereren en meer lucht in de motor pompen Met als resultaat, meer tractie en meer vermogen.


Is RVS geschikt materiaal voor een demper?

Ja, voor een RVS uitlaat wordt gebruik gemaakt van twee soorten, 409 en 304, 409 is flexibeler dan 304 en hittebestendig. Een groot nadeel is dat het niet mooi blijft door roestvorming. 304 is harder en roest niet. Het is duidelijk dat
Laser uitlaten de 304 gebruikt!