admin

Leaseauto’s worden vaak geassocieerd met de zakelijke rijder. Maar het zijn niet alleen de ondernemers die een leasecontract kunnen afsluiten. Ook particulieren kunnen tegenwoorden kiezen voor het leasen van een auto. Dus kan of wil je niet in een keer veel geld uitgeven aan een auto? Maar heb je wel een auto nodig? Kies er dan voor om privé een auto te leasen! Het aanbod leaseauto’s voor privégebruik is heel groot en divers, keuzemogelijkheden genoeg dus!

Alle voordelen van privé leasen

Vroeger kocht men een auto als dat financieel mogelijk was. De mogelijkheid tot het privé leasen van een auto was er toen nog helemaal niet. Maar dat is tegenwoordig wel anders. Private lease is populair. En dat is met alle voordelen van privé leasen niet heel gek. Niet iedereen heeft de financiële middelen om een nieuwe auto te kopen. De mogelijkheid tot het leasen van een auto maakt autorijden dan ook veel toegankelijker. Tegen een vast bedrag per maand kun jij gebruikmaken van een mooie auto. In dit maandbedrag zijn al eventuele onvoorziene kosten meegenomen. Dus kom je plotseling met pech langs de weg te staan? Maak je dan vooral geen zorgen over hoge kosten. Dit is financieel al geregeld in jouw leasecontract. 

Elektrisch leasen: een duurzame keuze

Op de weg verschijnen in Nederland steeds meer elektrische auto’s. Dit heeft alles te maken met verduurzaming. De brandstofauto’s werken de klimaatverandering in de hand. Daarom is de elektrische auto ontwikkeld. Deze verandering is ook in het aanbod leaseauto’s voor privégebruik terug te zien. Een elektrische auto private leasen was namelijk nog nooit zo makkelijk. Het aanbod elektrische leaseauto’s is divers. Zo kun je een compacte elektrische stadsauto privé leasen. Maar het is ook mogelijk om een riante elektrische auto met veel comfort te leasen. De Hyundai Kona Electric is een mooi voorbeeld van zo’n elektrische auto met veel rijcomfort. Met welke elektrische auto wil jij jouw steentje bijdragen aan een beter klimaat?

Groot aanbod betaalbare leaseauto’s

Bij het privé leasen van een auto denkt men al snel aan torenhoge maandbedragen. Maar dit is niet terecht. Er zijn namelijk leaseauto’s binnen allerlei verschillende prijsklassen beschikbaar. Hierdoor is er voor nagenoeg ieder budget wel een passende leaseauto te vinden. Wil je graag jouw droomauto leasen, maar is deze nieuw te duur voor je? Bekijk dan eens het occasionaanbod. Wellicht staat jouw droomauto ertussen in een tweedehandse uitvoering. De occasions zijn zeer aantrekkelijk geprijsd doordat ze reeds gebruikt zijn. Maar de auto’s zijn nog in zeer goede staat. Het leasen van jouw droomauto komt zo ineens wel heel dichtbij!