admin

Met MAD sportvering en verlagingsveren creëer je een sportief uiterlijk, betere rij-eigenschappen, verhoog je de “looks”en behoud je het comfort. Aan het tuningprogramma van MAD is een groot assortiment nieuwe sportvering sets gevoegd, waarmee je auto op verantwoorde wijze veel dichter bij op het asfalt komt te liggen.

 

 

 

 

M.A.D. levert deze nieuwe sets en zelfs zonder de originele schokbrekers aan te passen. Sportief rijden zonder een dure ingreep.

De voordelen:

  • Betrouwbaarheid, M.A.D. geeft levenslange garantie
  • Sportieve uitstraling met behoud van comfort
  • Betere wegligging zonder vervanging van de originele schokdempers
  • Sportief en veilig
  • Productie is conform ISO en TÜV voorschriften
  • Per autotype op maat ontwikkeld


Professionele MAD sportvering is er ook voor de nieuwe Fiat 500 en Panda, Peugeot 207 CC, Renault Twingo, Seat Altea XL, Volvo C70 en zelfs de Honda Civic Hybrid! De auto ligt hiermee 20 tot 40 mm en oogt daardoor sportiever. Omdat de vering speciaal is afgestemd op het betreffende automodel, zijn de rijeigenschappen erg goed.

 

 

 

 

 

Met MAD sportvering kan je auto hogere bochtsnelheden aan en helt hij minder over in de bochten. Het stuurkarakter van de auto verandert hiermee niet, hij blijft dus net zo onderstuurd of overstuurd dan voorheen. Wil je dit ook aanpakken dan zou je een stabilisatorstang moeten monteren.Sport Kits met dempers

MAD heeft sets ontwikkeld voor de Volkswagen Fox en Ford Focus Wagon. De Sport Kit bevat niet alleen verlagingsveren, maar ook aangepaste dempers. Voor de meest veeleisende bestuurder levert M.A.D. voor speciale autotypes ook een eigen lijn schroefsets. Door de unieke samenstelling van een traploos instelbare sportdemper met geïntegreerde spiraalveer is per bestuurder de hoogte en veerwerking in te stellen naar zijn persoonlijke sportieve wensen of eisen.