admin

Mercedes Tuning draait volledig om het verbeteren van de prestaties van uw mercedes door middel van motorische of uiterlijke aanpassingen die resulteren in betere prestaties. Door bijvoorbeeld een spoiler toe te voegen aan uw auto waardoor de luchtweerstand veranderd en de auto sneller kan rijden. Aanpassingen van dit type en vele anderen vallen allemaal onder de categorie tuning. Een speciale tak voor Mercedes eigenaren is de Mercedes Tuning of Mercedes chiptuning zoals het ook vaak genoemd wordt.

 

 

 

 

 

Naast Mercedes tuning is er ook mercedes chiptuning dat volledig gericht is op aanpassingen van de motor voor betere prestaties van de motor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verbeteringen voor meer pk’s of om zuiniger te kunnen rijden. Voor merken als Mercedes zijn hier veel meer mogelijkheden voor dan bekend bij de consument is gebleken uit een onderzoek en indirect zijn de mensen met een Mercedes dus ook een dief van hun eigen portomonee. Mercedes tuning kan uw auto tot wel 10% zuiniger maken. Een investering in de toekomst dus.

Er zijn diverse aanbieders van tuning die ook voor Mercedes bepaalde tuning producten hebben liggen om uw auto zeer snel en veilig aan te kunnen passen maar toch is de drempel voor veel mensen nog te groot. Er zijn zelfs tuning aanbieders die u proef laten rijden (gratis) met de getunede auto om de mensen maar over te halen de chiptuning aan te schaffen. Ze hebben in ieder geval gelijk. Er zijn veel meer mogelijkheden voor ook uw Mercedes.

Als u op zoek gaat naar geschikte Mercedes tuning of chiptuning neem dan in ieder geval geen overhaaste beslissing. Niet iedere aanbieder kan de beloofde verbetering waar maken. Informeer daarom altijd wat de mogelijkheden zijn, hoe het zit met garantie en over een mogelijkheid is tot het overnemen van de motorgarantie. Zo kunt u gemakkelijk en snel profiteren van de beste Mercedes Chiptuning.

Meer informatie vindt u op: http://www.mercedes-tuning.nl/