admin

Mio 269 plus

In de test ‘navigatiesystemen’ gepubliceerd in de Consumentengids van februari, komt de 269 plus en de 268 als ‘Beste Koop’ uit de bus. Het zijn de paradepaardjes van Mio Technology. De systemen onderscheiden zich met name dankzij hun uitstekende prijskwaliteit verhouding en de duidelijkheid van de gesproken instructies.

De Mio 269 Plus is uitgerust met SirfStar III, de GPS chipset, die zorgt voor een uitstekende ontvangst van het GPS-signaal. De MioMap navigatie software beschikt over een aantal extra functies waarmee het nu nog gemakkelijker wordt, om reizen te plannen en op plaats van bestemming te komen. Met de Map kunt u met de navigatie software, onder andere Points of Interest downloaden. Bovendien gaat het berekenen van een route met de geïntegreerde 400 Mhz-processor sneller dan ooit. 

De Mio 269 plus is een bedreven bijrijder waarmee u nooit van de kaart raakt. Kaarten van 27 Europese landen op een harde schijf van 2,5 GB (ter vergelijking: de TomTom GO 700 heeft de wegen van 18 landen op zijn 2,5 GB harde schijf), waarvan 500 MB aan de gebruiker ter beschikking staat voor de opslag van MP3- en fotobestanden, die de 269 ook nog eens kan afspelen of weergeven. Verder een afstands bediening, een 3.5″ touchscreen, een 400 MHz processor en 64 MB RAM geheugen. Op de ingebouwde harddisk zijn namelijk ruim 13.2 miljoen kilometers opgeslagen. Instappen en gaan, heel Europa onder handbereik.

Tomtom

Mio 269

Vdo dayton ms2100

Sony nvx p1

Met de 269 plus kunt u zich geen betere reispartner wensen. Duidelijke communicatie, heldere aanwijzingen. Het is een compact, glad, plat pakket met volledig geïntegreerde GPS-antenne. Geen uitsteeksels, geen haken en ogen. Maar de Mio 269 plus neemt ú ook mee. Te voet, op de fiets, in de auto, dat maakt hem niet uit. Gemaakt voor gemak, staat de gebruiksvriendelijkheid voorop. Alle belangrijke functies zijn direct toegankelijk en via het haarscherpe touchscreen glijdt u door de duidelijke menustructuur. Kies stad, weg en huisnummer en laat u leiden.

MP3-speler met 500MB bergruimte.
De Mio 269 plus kent veel lokale Points-of-Interest. Op zoek naar hotels, tankstations en bezienswaardig heden? De 269 plus weet ze te vinden! Gearriveerd? Gebruik hem dan als MP3-speler. 500MB opslag, daar past toch al snel 8 uur muziek op.

Mio 269 Plus

  • Type: alles-in-een
  • Geschikt voor: auto, voetganger, fietser
  • Navigatie mogelijk op: adres, volledige postcode + huisnummer, point of interest, contactpersoon, thuisadres, werkadres, favoriet, recent
  • Route opties: tolwegen vermijden, snelwegen vermijden, veerverbindingen vermijden, snelste route, kortste route, dynamische route
  • Weergave: visuele aanwijzing – 2D – 3D – nachtstand – routeoverzicht
  • Verkeersinformatie: TMC (na aanschaf TMC-module)
  • Route plannen: meerdere tussenpunten
  • Overige functies: waarschuwing bij snelheidsovertreding
  • Meegeleverd: houder voor in de auto – lader 12V – lader 230V


De Mio 269 Plus is dus zeer goed vergelijkbaar met de TomTom Go 700. Maar tegen een veel lagere prijs, In de praktijk is de Mio 269 plus wel wat trager dan de TomTom, maar op prijs/kwaliteit weet hij hem te verslaan.