admin

MITAC Mio 269 compleet multimedia en navigatie systeem.

MI TAC was een van de eersten met een Pocket PC (MIO 168) met ingebouwde GPS ontvanger. Het MITAC Mio 269 navigatie systeem werkt met Windows CE, maar dan zonder de bekende organizer-fucties die je ziet in PDA’s. De MP3-functie is wel gehandhaaft zodat je naar muziek kunt luisteren. De MP3-bestanden kun je via een USB 1.1 aansluiting op de 2.2 GB harde schijf zetten. Opmerkelijk is dat niet de moderne 2.0 aansluiting wordt gebruikt, die een stuk sneller is. je kunt de bestanden ook overzetten via het SD/MMC cardslot.

De bediening vergt enige vaardigheid. Het Mitac Mio 269 navigatie systeem is niet de snelste wat instellen betreft, maar is wel heel precies. Met een geïntegreerde GPS antenne en ingebouwde accu kun je tot 5 uur grenzeloos navigeren naar vrijwel elke straat in West Europa. Het navigatie systeem wordt geleverd met de kaarten van de Benelux op straatniveau. 

De Mitac Mio 269 wordt uit de doos rijklaar geleverd met Navigon Mobile Navigator software. Deze software is speciaal aangepast voor de 269 om in de landschaps modus te werken. Zo heb je een beter overzicht van de wegen. Je navigeert gemakkelijk door de menu’s door de touchscreen. Je kunt het navigatie systeem met of zonder stylus bedienen. Het invoeren van een adres gebeurt door middel van het on-screen toetsenbord.

Tomtom

Mio 269

Sony nvx p1

Op zoek naar de goedkoopste MITAC Mio 269 vergelijk de prijzen! Snel en kosteloos!

De Mitac wordt geleverd met de detail kaarten van nagenoeg geheel Europa. Deze kaarten zijn voorgeïnstalleerd op de ingebouwde 2,2 GB harde schijf. Hij is opvallend plat (26mm) en kan makkelijk in de jaszak meegenomen worden. De Mio 269 wordt zeer compleet geleverd met afstandsbediening, draagtas, hoofdtelefoon en montagemateriaal voor op de fiets. Het navigeren met de Navigon software kan in een conventionele 2D aanzicht. Met de 3D view heb je een duidelijk overzicht bijvoorbeeld bij onoverzichtelijke kruizingen.

De POI’s die ingebouwd zijn zorgen ervoor dat je altijd weet welk restaurant, hotel, benzinepomp of parkeergarages er in de buurt zijn. Om ervoor te zorgen dat je de juiste afslag neemt, hoor je middels een vriendelijke en duidelijke damesstem. De Mio 269 is te gebruiken als navigatie systeem en MP3 speler. In de test ‘autonavigatiesystemen’ gepubliceerd in de Consumentengids van februari, komt de Mitac Mio 269 plus als ‘Beste Koop’ uit de bus. Op zoek naar de goedkoopste Mio 269 +
Vergelijk hier de prijzen! Snel en kosteloos!