admin

Gold Automotive heeft een nieuw product, de automatisch dimmende navigatie spiegel met geïntegreerde navigatie. De meesten onder ons gebruiken een zuignap of een klem voor de bevestiging van een navigatiesysteem. Dat kan veiliger, mooier en eenvoudiger. Namelijk met een geïntegreerde navigatiespiegel. Hij neemt de plaats in van de originele binnenspiegel. Het opstartscherm van het navigatiedisplay kun je voorzien van je automerk of een andere afbeelding. Zo wordt het een geïntegreerd onderdeel van je auto.

De navigatie spiegel heeft 3 functies:

  • Hij is automatisch dimmend
  • Navigatie d.m.v. een display in de spiegel.
  • TMC verkeersinformatie, geïntegreerd in de navigatie

Hij oogt als een normale binnenspiegel, afgezien van de verlichting van de knopjes aan de onderzijde. De installatie van de spiegel is heel eenvoudig. De spiegel vervang je door de originele. De stroom komt veelal uit de verlichting van de hemel. Voor een aantal automerken is een maatwerk spiegelkoppeling verkrijgbaar. 

De GPS-antenne voor de navigatie bevindt zich binnen de behuizing. De navigatiespiegel wordt geleverd met een compleet geïnstalleerde kaart van Europa. De bediening kan zowel op de spiegel zelf als met de meegeleverde afstandsbediening.

TMC 
De antenne van de TMC-ontvanger kan vrijwel onzichtbaar langs de voorruit in de hemel van je auto worden geborgen. De verkeersmeldingen worden op aanvraag op volgorde van wegnummer getoond.

Voordelen van deze spiegel zijn:

    Geen losse navigatie op of aan het dashboard

  • Automatisch dimmende spiegel voor achteropkomend verkeer
  • Ingebouwde navigatie
  • GPS-antenne ingebouwd
  • TMC ontvanger ingebouwd

Voor meer informatie over deze navigatie spiegel, bezoek de website van Gold automotive.