admin

Reparatieaanmijnauto.nl geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij onze prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Reparatieaanmijnauto.nl heeft een netwerk van een breed aantal aangesloten garages. Daarom vindt u altijd een garage in de buurt die uw klus uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs.

Prijs voor onderhoud aan uw auto

De offerte van de bedrijven die aangemeld staan op Reparatieaanmijnauto.nl bevatten alleen all-in prijzen. Hier zijn het arbeidsloon en eventuele milieukosten al bij inbegrepen. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteitsonderdelen

De deelnemende garages van Reparatieaanmijnauto.nl voeren de reparaties uit voor de prijs waar de garage met u de afspraak over heeft gemaakt. Zij monteren de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven en deze onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u altijd verzekerd van originele kwaliteit.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken bij één van de aangesloten garages, kunt u uw reparatie plannen hier op reparatieaanmijnauto.nl. Na het maken van de online afspraak ontvangt u een bevestiging van de reparatie/afspraak.

Kenteken

Reparatieaanmijnauto.nl vraagt om uw kenteken, dit is om er voor te zorgen dat de juiste onderdelen in de offerte komen te staan. Uw kentekengegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, alleen voor het inplannen van uw reparaties bij de garage van uw keuze.

Contact en service

Heeft u een vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? We horen het graag van u. Kijkt u eerst bij het reparatieoverzicht. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen.