admin

Pioneer NaVgate is het nieuwe navigatiesysteem van Pioneer. Het laat de omgeving in driedimensionale vorm zien op een schermresolutie van 800 x 480 pixels (WVGA). Bijzonder is dat de NavGate 500 aangsloten wordt op op de autoradio via een Mosfet 50-versterker, wat een uitsdtekende geluidskwaliteit oplevert. Er zitten tevens aansluitingen voor Ipod, AV, USB en een SD-kaartslot op.

Indien je audiosysteem over een dvd-speler beschikt, dan kan het scherm ook films vertonen. De koppeling met je radio zorgt voor een schitterend geluid via de speakers. Daarnaast heeft het een een RDS/TMC-module voor verkeersinformatie, een 600 MHz processor en een SiRFstar III chipset.Bluetooth car-kit en achteruitrijcamera.

De ingebouwde Parrot car-kit maakt een handenvrije BT car-kit van je NavGate, tijdens een telefoongesprek klinkt de stem helder door de speakers. Terwijl de ingang voor een achteruitrijcamera het parkeren een stuk makkelijker maakt.

Je kunt Pioneer NaVgate ook bedienen met spraakcommando’s en er het navigatiesysteem heeft kaarten van 30 Europese landen, ook van landen waar je waarschijnlijk niet zo vaak met je auto komt, zoals Griekenland, Turkije, Polen, de Tsjechische Republiek, Slovenië, Kroatië en Slowakije. 

De NaVgate bestaat uit 2 delen. Achter het dashboard wordt het eigenlijke navigatiesysteem ingebouwd en met je audiosysteem verbonden. Het scherm is een los component dat in de houder wordt geklikt. De Pioneer NaVgate is dit voorjaar verkrijgbaar voor 699 euro.