admin

De Plasmaglow verlichting en andere accessoires op deze pagina zijn ontworpen, gemaakt en getest door het bedrijf zelf, ze zijn de nummer 1 in de auto verlichting industrie.

NIEUW! FireStorm Scanning Leds. 

60″ opeenvolgende led achterlichten. Deze nieuwste generatie achterlichten zijn voorzien van een microprocessor en zijn te gebruiken voor:

  • Amberkleurige leds voor de richtingaanwijzers
  • Rode leds voor de remlichten
  • Witte leds voor de achteruitverlichting

Bekijk de video van PlasmaGlow FireStorm Scanning Leds.

 

Projecteer je toerental op je voorruit! Hou je ogen op de weg!

Met het monteren van extra meters zoals toerentellers, Shift lights e.d. creëer je het echte racegevoel. maar waar laat je die extra meters, op het dashboard of de A-stijl, hierdoor wordt zicht op de weg wel beperkt. Plasmaglow heeft nu de oplossing, de op racerij geinspireerde digitale “Heads-Up Display” projecteert je toerental in zowel digitale getallen als in een anologe balk voor perfecte aflezing. Tevens is het systeem voorzien van een shift indicator, die je handmatig kunt instellen als een economymeter alswel voor de maximale PK,s.


Als het op er op aankomt welke Led onder auto kit je het beste kunt kopen, kun je niet aan de Plasmaglow 2.1 Million Color changing LED Under car Kit voorbij gaan. 2.100.000 kleuren in 1 Kit!Deze led kit brengt de “onder auto verlichting”tot een nieuw nivo! De kit heeft 7 verschillende kleuren, net als de oude led kit, maar nu kun je door middel van fading de kleuren in elkaar over laten lopen in meer dan 2 miljoen kleuren. Je bestaande interieur buizen, wheel well kits en zelfs de oude 7 kleuren kit kun je er op aansluiten.

De control box kun je onder de stoel of dashboard verstoppen en je bedient het d.m.v. van een afstandsbediening. Met de afstandsbediening regel je de kleuren settings en de snelheid, tevens heb je de mogelijkheid tot strobe, fading en zelfs licht op muziek.

 

 

 

Nu verkrijgbaar van Plasmaglow: LED Fighter Jet schakelaars!! Verkrijgbaar in blauw, rood en groen. Iedere schakelaar is voorzien van een LED indicator!!

 

 

 

 

Plasmaglow strobe Headlight/Taillight Strobe kit!! De meest heldere stroboscoop kit die er is. 100 watt! Vijftien verschillende stroboscoop patronen worden bediend met afstandbediening. De kit bevat: een waterproof transformator – 4 strobe lampen (2 U-vorm, 2 linear), afstandbediening – bedrading – zekering en een duidelijke handleiding.