admin

Sony navigatie NVX-P1 het gemak van plug-and-play navigatie.


Sony NVX P1.
Het gemak van een Plug-and-Play navigatiesysteem. Bevestig de houder aan de voorruit, zet de NVX P1 erin, en je kunt op weg. Het apparaat is zo klein dat je het zo in de zak kunt steken. Het appaaraat bestaat grotendeels uit het 3.8″LCD beeldscherm. Met de multi-functionele toets zijn alle functies bereikbaar. Maar handig is ook de meegeleverde afstandsbediening.

Op de ingebouwde harde schijf (2Gb) van de Sony NVX P1 staat de gehele kaart van Europa ( Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, V.K., Vaticaan). En een uitgebreide database met belangrijke punten, waaronder restaurants en hotels. 

Vind de goedkoopste aanbieder van Sony navigatie NVX-P1.


Bestemming ingeven in het systeem gaat heel eenvoudig en kan op verschillende manieren: Adres – Postcode. Selecteer je plaats van bestemming uit een lijst met duizenden bekende plaatsen en door jezelf ingevoerde favorieten. Je kunt zelfs oriëntatie punten instellen voor als je onderweg een paar keer wilt stoppen. Kies uit allerlei displaymodi om de route te bekijken (bijvoorbeeld 3D of de volgende vier afslagen). Volg daarna gewoon de instructies op het scherm en de gesproken instructies. Zelfs als je een afslag mist, helpt de Sony navigatie NVX P1 je direct weer op de goede weg.

Tomtom

Mio 269

Vdo dayton ms2100

De Sony navigatie NVX P1 heeft de volgende eigenschappen: 

  • Je ziet altijd op welke weg je rijdt en welke afslag je moet hebben.
  • Scherp, helder 3,8-inch display, speciaal ontwikkeld voor in de auto.
  • Bekijk je kaarten in 3D of 2D. Driedimensionale hoeken, gemakkelijk aan te passen.
  • Ingebouwde luidspreker met hoge definitie voor kraakheldere spraak in acht talen.
  • Sony navigatie NVX P1 heeft 2,5-GB HDD met kaartgegevens van 21 Europese landen vooraf geïnstalleerd.
  • Afstand tot volgende afslag. Je krijgt bovendien te zien wat je geschatte aankomsttijd is, de afstand tot je plaats van bestemming, je snelheid en de richting waarin je rijdt.
  • De Sony navigatie heeft ergonomisch rubber, multifunctionele toetsen voor eenvoudige bediening.
  • Ingebouwde geavanceerde GPS-antenne (12 kanalen met automatische selectie).
  • De NVX P1 heeft voedingsaansluiting voor gebruik met meegeleverde stroomadapters (thuis en in de auto).