admin

In Amerika zijn de spinners immens populair.

Het ziet er apart uit wanneer de auto rijdt lijkt het alsof de wielen stilstaan en als je stopt draaien ze nog even door. Eerst had je de velgen en dan nu op het uitlaat. De uitlaatspinner wordt aan het eind van de einddemper bevestigd.

Hij roteert door de uitlaatgassen. Bij het accelereren schiet de spinner zelfs naar buiten. Voor auto’s met elektronische inspuiting heeft de uitlaatspinner zelfs een gunstig effect (het inhouden van de motor bij snel accelereren.) En door de draaiende werking van de uitlaat spinners blijven de uitlaatgassen niet achter de auto hangen.

Trap het gaspedaal in en de geveerde uitlaat spinner schiet uit het uitlaat!

Door de verschillende afmetingen en vormen past hij op een standaard uitlaatpijp. Om corrosie door uitlaatgassen te vermijden is het gemaakt van roestvrij staal. De spinners in de vorm van een turbine, een vlam of een ander design is een echte blikvanger onder de auto. 

Afwachten of het net zo’n rage wordt als de velgen. Maar voor diegene die alle bestaande tuning accessoires al op hun auto heeft is dit misschien een leuk hebbeding. Er zijn twee modellen en voor zo’n 50 dollar is het eigenlijk een koopje!