admin

De TomTom 910 is het is het topmodel van Tomtom.

Het is een alles-in-een navigatiesysteem met zeer veel toepassingen. De GO 910 is speciaal ontwikkeld om aan de wensen van de meest veeleisende klanten tegemoet te komen. Het is het eerste navigatie apparaat waar de kaarten van Europa, de USA en Canada op voorgeïnstalleerd staan. Met de TomTom 910 wordt navigatie over verschillende continenten werkelijkheid.

Tom tom komt met een aantal unieke mogelijkheden die je bij de concurrent nog niet ziet. Zo ondersteunt de TomTom 910 ‘tekst-naar-spraak technologie’, wat wil zeggen dat de stem je niet alleen basisopdrachten geeft, maar de volledige straatnamen en plaatsen hardop als gesproken aanwijzingen worden uitgesproken. Bovendien kunnen via deze toepassing verkeerswaarschuwingen en sms’jes hardop worden voorgelezen.Het hoofdmenu van de TomTom 910 bevat veel functies en instellingen.

Nieuw is de mogelijkheid om de maximumsnelheid weer te geven. Overschrijdtje deze snelheid met meer dan 5%, dan wordt je snelheid rood aangegeven. Helaas is er geen gesproken melding of waarschuwing aan te koppelen, iets wat je bij concurrenten wel al zien. Het apparaat is via usb aan je pc te koppelen; zo kun je de harde schijf makkelijk benaderen. De harde schijf produceert daarbij een hinderlijk hoge pieptoon, die we bij normaal gebruik niet tegenkomen.

 

Zoek de goedkoopste aanbieder van de Tomtom 910!
vergelijk de prijzen. Snel en kosteloos!

Een andere nieuwe toepassing is de ingebouwde digitale jukebox, een muziekspeler waarmee je naar al je favoriete muziek kunt luisteren terwijl je onderweg bent. Met een ingebouwde harde schijf van 20 GB is er ruimte om meer dan 1000 songs op te slaan en deze af te spelen via het Hi-Fi systeem van de auto of via de ingebouwde speaker van de TomTom GO, terwijl er via een diashow ook naar favoriete beelden kan worden gekeken.

De TomTom 910 is trager in het berekenen van routes dan zijn voorgangers. Dat komt vermoedelijk door de omvang van de kaartendatabase. Toch voelt hij snel genoeg aan. De vele manieren om een bestemming te vinden en de uitgebreide points of interest zorgen ervoor dat je bijna altijd wel op je bestemming komt. De 910 is een uiterst compleet product dat niet goedkoop is, maar zijn geld wel meer dan waard is. Een afstandbediening wordt standaard bij de TomTom 910 geleverd, waarmee passagiers het apparaat veilig en eenvoudig vanaf iedere plaats in de auto kunnen bedienen.Specificaties

  • Eenvoudig te bedienen: Extra breed 4″ LCD-touchscreen voor een fraai design en eenvoudige bediening, letterlijk binnen handbereik.
  • Kaarten van heel Europa, de USA en Canada op harde schijf:
  • Duidelijk gesproken instructies, inclusief straat- en plaatsnamen: De Tomtom 910 wordt geleverd in 36 talen en met meer dan 50 verschillende stemmen en kan zelfs straat- en plaatsnamen voorlezen.
  • Hands-free bellen: Is ook te gebruiken als handsfree car kit via Bluetooth®-technologie. Je kunt dus bellen en gebeld worden tijdens het rijden door een simpel tikje op het scherm.
  • Slimme extra’s op de 910: Ingebouwde Mp3-speler; 20 GB harde schijf (12 GB beschikbaar), genoeg voor duizenden muzieknummers en foto’s; afstandsbediening en nog veel meer.


Dekking van de TomTom 910:

Groot-Brittannië, België, Benelux, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Italië, Spanje, Portugal en heel de VS en Canada.